Přistání mariňáků v Aliens vs Predator
zdroj: tisková zpráva

Přistání mariňáků v Aliens vs Predator

8. 1. 2010 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nález starobylého chrámu a nepovedené přistání vesmírné lodi lemuje úvodní minuty hry za mariňáka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Nedávno jsme se zabývali úvodem do hry za vetřelce i za predátora, takže co se sci-fi střílečky Aliens vs. Predator týče, zbývá už jen nastínit, jak začne kampaň za mariňáky. Bude to v té chvíli, kdy lidský výsadek dostane zásah od lodi predátorů a jen tak tak stihne natvrdo přistát uprostřed džungle. Zatímco se v tom zmatku budete snažit zorientovat, seznámíte se s bývalou vojandou Tequillou (modelovanou očividně ve stylu Vasquezové z druhého filmu), která s vámi okamžitě naváže rádiové spojení. Vyjma jediné pistole a neustávajícího hororového blikání na radaru, tu nic dalšího nenajdete.

Cesta povede přes nedávno napadenou lidskou kolonii, ale brzy se ztratí v temnotě: díky správně hororovému nasvícení se budete muset pohybovat v minimálním světle a pečlivě sledovat, zda se náhodou nehne některý ze stínů uvnitř opuštěných budov. A také bude trvat pořádně dlouho, než mezi praskajícími trubkami a kolébajícími se světly narazíte na svého prvního protivníka, obyčejného Xenomorpha, který vás ale po tolika minutách napjatého a opatrného našlapování v temnotě zajisté pořádně vyděsí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co bude následovat dál? Setkání s Tequillou, která vám obstará pulzní pušku, a pak cesta do opuštěného tanečního klubu Eden, plného holografických tanečnic a podobných vymožeností - vlastně by to bývalo bylo docela příjemné místo, nebýt toho, že nad tanečním parketem tu a tam naleznete pověšená lidská těla. Autory těchto prostorových instalací nakonec potkáte až o patro výš, kde se na vás Xenomorphové sesypou v celých houfech... P.S. starší video z E3 prezentace za Predátora.

Aliens vs. Predator vyjde koncem února pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, u nás v češtině od CD Projektu - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Predátorův arzenál z Aliens vs Predator  [1.1.2010 12:12 - levis]
Vetřelčí úvod do Aliens vs Predator  [14.12.2009 16:16 - levis]
DirectX 11 trailer z Aliens vs Predator  [19.11.2009 16:16 - levis]
Hra za Vetřelce v Aliens vs Predator  [28.10.2009 16:16 - chewiedc]

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články