První epizoda Minecraft: Story Mode vyjde na PC a konzolích 13. října
zdroj: tisková zpráva

První epizoda Minecraft: Story Mode vyjde na PC a konzolích 13. října

16. 9. 2015 18:51 | Preview | autor: Adam Homola |

Trochu netradiční projekt, příběhová adventura ze světa Minecraftu, vyjde už 13. října, ale jak je už u Telltale Games zvykem, řeč je o vydání první epizody. Hra bude rozdělena na celkem pět epizod, přičemž ta první vyjde pod názvem Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 1: The Order of the Stone digitálně za necelý měsíc na PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 a PlayStation 3.

15. října vyjde první epizoda na iOS pro iPhone a iPad, Google Play pro Android a Amazon Appstore. Hra se nakonec dostane také na Wii U a PlayStation Vita, ale jediné tyhle dvě platformy datum vydání zatím ještě neznají.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 1: The Order of the Stone bude dostupná i v kamenných obchodech na discích od 30. října. V krabici najdete DVDčko s první epizodou a season passem, který vám garantuje stažení všech epizod hned ve chvíli jejich vydání. Krabicová verze ale vyjde jen pro konzole a PC.

V Minecraft: Story Mode se ujmete role hrdiny či hrdinky Jesse a vydáte se na dobrodružnou a nebezpečnou cestu do Overworldu skrze Nether. Váš cíl? Nic menšího než najít The Order of the Stone a zachránit svět před zkázou. Cestou potkáte spoustu nových postav, se kterými povedete dialogy a budete tak posouvat příběh ke zdárného konci.

Minecraft: Story Mode zdroj: tisková zpráva

"Jedna z nejlepších věcí na téhle hře je fakt, že si díky ní komunita zažije svět Minecraftu úplně jinak. Zároveň to značí začátek nového způsobu příběhového obsahu pro naši hru. S Telltale jsme spolupracovali přímo během každé fáze vývoje. Společně jsme vytvořili mix úžasného příběhu od Telltale a zábavného dobrodružství, které znáte a máte rádi z Minecraftu. Hra obsahuje všechno: creepery, craftování a úžasnou sestavu postav, včetně roztomilého prasete," napsala v tiskové zprávě Lydia Winters, šéfka značky z Mojangu.

Nejnovější články