První epizoda parádní adventury Life is Strange je zdarma ke stažení
zdroj: tisková zpráva

První epizoda parádní adventury Life is Strange je zdarma ke stažení

21. 7. 2016 16:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Adventurní drama Life is Strange patří k nejlepším titulům roku 2015, proto jsme také hru zařadili do redakčního výběru Best of 2015. A zatím co se čeká, jak to bude s druhou řadou, tvůrci hry ze studia Dontnod a vydavatel Square Enix se rozhodli uvolnit první epizodu zdarma. Můžete ji tedy brát jako velké demo, které je dostupné pro majitele PC, Mac, PlayStation 4 i 3 a Xbox 360 i One. Celá akce není časově omezená, nemusíte se stahováním první epizody spěchat. Na druhou stranu, čím dříve první epizodu vyzkoušíte, tím dříve zjistíte, jak skvělá je to hra.

Life is Strange je v prvé řadě příběhem dvou dívek ve městečku Arcadia Bay. Hlavní hrdinka Max Caulfield je studentka fotografie, která zjistí, že umí přetáčet čas. Díky tomu zachrání svoji nejlepší kamarádku Chloe Price. Obě dvě se pak začnou pídit po tajemném zmizení studentky Rachel Amber a brzy objeví temnou stránku Arcadia Bay.

První epizodu Life is Strange si opravdu nenechte ujít, pokud je příběh aspektem, který vás na hrách zajímá. V tomto ohledu patří Life is Strange ke špičce. První epizodě jsme v recenzi udělili osmičku s konstatováním, že hra „nezklame milovníky adventur a příběhů". A když vás první epizoda chytne, nebojte se investovat do koupě těch zbylých - dostanete zážitek, který nemá v současnosti v herní branži obdobu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články