První příběhové DLC Narco Road rozšíří Wildlands o 15 nových misí
zdroj: tisková zpráva

První příběhové DLC Narco Road rozšíří Wildlands o 15 nových misí

13. 4. 2017 10:51 | Preview | autor: Adam Homola |

Už tak velký svět Ghost Recon Wildlands se brzy ještě rozroste. První ze dvou velkých přídavků je už dříve anoncovaný Narco Road, který do hry přidá patnáct nových příběhových misí, čtyři nové typy vozidel a s nimi spojené závodní výzvy. Hlavním záporákem Narco Road bude chlapík jménem El Invisible, který má být „nepolapitelný.“ Kdo ví, třeba bude opravdu neviditelný a budete ho nahánět někde v džungli na stromech jako Predátora. Pravděpodobnější bude ale nejspíš nějaká divoká honička na silnicích, protože jedním z taháků Narco Road budou i nová vozidla.

Projedete s v monster trucku, typických amerických muscle carech s nitrem, na chopperech a proletíte se taky ve speciálních akrobatických letadlech. Přiložené obrázky i dřívější trailer ostatně naznačují, že Narco Road bude tónem trochu mimo hlavní dějovou linku a budete si v něm moct od hraní si na vojáčky odpočinout a trochu si zablbnout.

Abyste se dostali El Invisible na kobylku, budete si muset nejdřív získat přízeň a respekt tří bossů, kteří mu leští jeho neviditelné boty. To znamená infiltrace do jejich gangů, které působí poněkud trhle: Kamikazes jsou adrenalinoví cvoci, Death Riders hrozně drsní motorkáři a Jinetes Locos mají zase slabost pro muscle káry. Vy se budete snažit mezi tuhle sebranku vmísit a chovat se chvíli jako oni, takže ze supertajných amerických elitních vojáků se najednou stane parta exotů, která dělá bordel ve jménu gangu a vyššího dobra.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdroj: tisková zpráva

Za všechny vaše vylomeniny získáváte slávu i followery a čím víc toho máte, tím blíž jste k získání si potřebného respektu u bossů. A od nich jste jen krůček k odhalení tajemného El Invisible. Narco Road přidá do Wildlands taky nějaké ty nové zbraně a obleky a pro držitele season passu vyjde na všech platformách už 18. dubna. Pro všechny ostatní bude k dispozici od 25. dubna.

Společně s oběma chystanými DLC se hra pomalu rozrůstá o nějaké menší přídavky a ochuzuje o bugy a různé nedodělky. Konkrétně dnes, 12. dubna vyšel nový velkých patch na konzole, přičemž na PC se objeví 14. dubna. Kromě spousty oprav a úprav přidává do hry také první sezónní obsah s názvem The Rise and Fall of Unidad.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdroj: tisková zpráva

V něm se postavíte drsným jednotkám Unidadu, kdy pro vás mají tvůrci připravený pravidelně se měnící obsah po dobu šesti týdnů. To znamená nové mise a s nimi spojené nové odměny dostupné každou středu. Ve výsledku půjde o celkem pět nových misí: tři výzvy hratelné sólo či v kooperaci s kamarády, jedna výzva určená pro členy Task Force a jedna komunitní výzva.

Kvůli aktivaci a aktualizaci statistik musíte být online, ale jinak si můžete nové mise zahrát klidně offline, jak prozradil Ubisoft na svém blogu. Kompletní seznam všech změn ve velkém patchi Title Update 3 najdete na oficiálním webu hry a v galerii na kartě hry se můžete ještě podívat na několik nových obrázků z chystaného rozšíření Narco Road.

Nejnovější články