První přídavek do Call of Duty: Infinite Warfare přináší čtyři nové mapy a Kevine Smithe
zdroj: tisková zpráva

První přídavek do Call of Duty: Infinite Warfare přináší čtyři nové mapy a Kevine Smithe

1. 2. 2017 16:25 | Preview | autor: Adam Homola |

První DLC do Call of Duty: Infinite Warfare je od včerejšího dne venku, zatím exkluzivně na PlayStation 4 s tím, že se za pár týdnů objeví i na zbývajících platformách. Vedle čtyř nových map rozšiřuje Sabotage hru také o zombie mód Rave in the Radwoods a vývojářům se povedlo přemluvit i jednu celebritu, která tu hraje sebe sama – Kevina Smithe.

Pokud vám Smithovo jméno nic neříká, vězte, že jde o režiséra, herce a nyní primárně nadšeného podcastera a vůbec skvělého řečníka. Smith má za sebou několik kultovních filmů, jeho monology na Comic-Conech jsou legendární a sám si dělá často srandu ze své tloušťky. Proto působí trochu vtipně, když na konci traileru na Rave in the Redwoods vyběhne z poza rohu s puškou, ve svém typickém hokejovém dresu.

Zombie mód je navíc stylizovaný sice do devadesátých let, ale na opuštěný letní tábor poblíž jezera. V noci. Podobnost s Pátkem třináctého je zde čistě úmyslná, ale Jasona tady nejspíš nepotkáte. Místo něj dostanete kupu zombíků, hlášky z devadesátek a barvičky, které ten jinak hororový setting trochu oživí.

zdroj: Archiv

Zbývající postavy v Rave in the Redwoods mluví také menší či větší celebrity, i když ty na rozdíl od Smithe nehrají sami sebe a pouze dabují. Je to například Ike Barinholtz (Neighbours, Suicide Squad), Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Jay Pharoah (White Famous, SNL) a Sasheer Zamata (SNL, Inside Amy Schumer).

Jádrem Sabotage jsou ale čtyři nové multiplayerové mapy, z nichž jedna bude jistě dobře známá hráčům Call of Duty: Modern Warfare 2. Tehdy se jmenovala Afghan, teď ji tvůrci předělali a přejmenovali na Dominion. Podíváte se ní sice na Mars, ale všechny uličky, budovy a hlavní prvky by měli veteráni bez problémů poznat.

zdroj: Archiv

Dominion doplní mapa Renaissance zasazená do severní Itálie, kde je to hemží úzkými uličkami a klasickou architekturou. Oproti tomu na mapě Noir najdete spíše temné prostředí futuristického a dystopického Brooklynu. Poslední novou mapou je Neon, reprezentující virtuální tréninkové centrum, kde se různé věci objevují na různých místech a nepřátelé se po zásahu rozpadnou na pixely.

Nejnovější články