První série příběhových misí s Novou rozšíří StarCraft II už na konci měsíce
zdroj: tisková zpráva

První série příběhových misí s Novou rozšíří StarCraft II už na konci měsíce

17. 3. 2016 11:14 | Preview | autor: Adam Homola |

Podobně jako v případě Overwatche, i rozšíření pro StacrCraft II jménem Nova Covert Ops se nakonec dočkáme dříve, než vývojáři plánovali. Původní datum vydání pro první sérii příběhových misí znělo „nejpozději 19. června“ a teď tu máme upřesnění, že se jich dočkáme už 30. března. Půjde o první tři singleplayerové mise s Novou v hlavní roli.

První náznaky příběhu jsme už probírali minule, ale tentokrát tvůrci dodali, že se můžeme těšit na klasickou hratelnost StarCraftu II okořeněnou o nové, dosud neviděné herní mechaniky. To se ostatně Blizzardu dařilo i ve Wings of Liberty, Heart of the Swarm a Legacy of the Void, kdy každá část SCII přinesla nějaké osvěžení hratelnosti.

S Novou, nejsilnější agentkou programu Ghost celého Dominionu, se můžete těšit na infiltrování nepřátelských základen, zasahování do planetárních invazí, nebo využívání experimentálních technologií. Nova je silná už sama o sobě, ale na předobjednávkové stránce na Battle.netu máme alespoň náznak odemykání nové výbavy.

StarCraft II: Legacy of the Void zdroj: tisková zpráva

Nejspíš se tak dočkáme vylepšení jak pro oblek, tak pro zbraň, kterou je Nova vybavena. A klidně by mohlo dojít i na nějaké zbrusu nové gadgety, které jsme ve StarCraftu II ještě neviděli. Druhý balíček dalších tří misí by měl vyjít pravděpodobně někdy v létě, protože toho poslední se máme dočkat nejpozději 1. prosince. Celkem tedy půjde o devět singleplayerových příběhových misí.

Celé DLC Nova Covert Ops si můžete pořídit i v případě, kdy nevlastníte jakýkoliv StarCraft II. K hraní vám stačí StarCraft II Starter Edition, která je zdarma a sama o sobě toho nabízí docela dost. Nova Covert Ops oproti tomu ale zdarma není, jedná se o klasické DLC s novým obsahem. Momentálně stále platí předobjednávková cena 15 eur za všechny tři balíčky. Standardní cena pak bude 22,47 eur.

zdroj: Archiv

V současné době si lze zakoupit pouze celý „season pass“ všech tří balíčků najednou, ale po vydání prvního balíčku 30. března si budete moct koupit balíčky jednotlivě. Cena jednoho samostatného balíčku pak bude 7,5 eur. Pro StarCraft jde vlastně o vůbec první DLC svého druhu a dá se očekávat, že v případě velkého úspěchu bychom mohli v příštím roce hrát další sérii příběhových misí podobného charakteru.

Nejnovější články