PS4 verze Diablo III nabídne exkluzivní obsah a vyšší rozlišení
zdroj: tisková zpráva

PS4 verze Diablo III nabídne exkluzivní obsah a vyšší rozlišení

12. 6. 2014 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

I když Blizzard oznámil konzolovou verzi Diabla III na tiskové konferenci Sony před více než rokem u příležitosti představení PlayStation 4, objeví se nakonec kompletní Diablo i na Xboxu. Ultimate Evil Edition vyjde na obou nových i starých konzolích 19. srpna tohoto roku, ale je to právě PlayStation 4, kde bude král clickfestů ve své nejlepší konzolové formě. Hlavně díky exkluzivnímu obsahu, ale též kvůli vyššímu rozlišení oproti Xboxu One verzi.

Sony na své E3 tiskovce oznámila, že fanoušci The Last of Us najdou v Diablo III: Ultimate Evil Edition speciální modely nepřátel. Najdete je v The Last of Us Nephalem Riftu, který bude vystavěný podle oblíbené "zombie" hry. Potkáte v něm Stalkery, Clickery a Bloatery, takže o zábavu bude postaráno.

Druhá exkluzivitka pro PS4/PS3 verzi hry je Transmog Set inspirovaný Shadow of the Colossus, jak se píše na PS Blogu. Set se bude jmenovat Guise of the Colossi a půjde o šest transmogrifikačních plánů pro zpřístupnění šesti částí brnění. Až to celé seskládáte, budete vypadat jako menší Kolos...

14386732342_22c531692d_z zdroj: tisková zpráva

PlayStation 4 verzi byste si mohli vybrat ještě z jednoho důvodu, čistě technického. Hra na PS4 poběží trochu lépe než na Xbox One. PS4 verze Diablo III: Ultimate Evil Edition poběží v 1080p a 60fps, zatímco Xbox One verze poběží rovněž v 60fps, ale jen při rozlišení 900p. "Prioritou je pro nás framerate," prozradili vývojáři Joystiqu.

Nejnovější články