Řady bojovníků v chystaném Soul Calibur VI rozšíří Geralt z Rivie
zdroj: tisková zpráva

Řady bojovníků v chystaném Soul Calibur VI rozšíří Geralt z Rivie

16. 3. 2018 14:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Nečekaná a nepravděpodobná, ale ve výsledku vlastně ne zase tolik překvapivá spolupráce mezi polským CD Projekt RED a japonským Bandai Namco přinese své ovoce ještě letos, při vydání bojovky Soul Calibur VI. Právě tam si totiž budete moct zahrát za Geralta, kterého byste běžně v bojových hrách hledali marně, ale podle videa níže se o zabijáka monster z Rivie rozhodně nemusíme bát.

Nejen mečem se totiž umí ohánět příkladně, a všechno co se naučil v trojici her ze série Zaklínač, si s sebou vezme i do chystané japonské bojovky. Geralt se tak bude v Soul Calibur VI ohánět mečem, bude moct používat lektvary posilující schopnosti a samozřejmě i dobře známá znamení, coby zaklínačskou obdobu magie.

Společně s Geraltem se vrací i jeho starý známý anglický dabér Doug Cockle, který pro Soul Calibur VI namluvil nové hlášky. Vedle hratelného zaklínače bude ve hře jako jedna z map i jeho domovská pevnost Kaer Morhen a písnička Hunt or be Hunted známá ze soundtracku třetího dílu.

Tvůrci z CD Projekt RED prozradili, že s nápadem dostat Geralta do Soul Caliburu VI nepřišli oni, nýbrž jim na dveře zaklepali pánové z Bandai Namco a jim to přišlo jako fajn nápad. Geralt tak poprvé (alespoň oficiálně…) opustí engine REDengine, který pohání Zaklínače a uvidíme ho v Unreal Engine 4, hnacím motoru nového Soul Caliburu.

zdroj: Cinemart

Hostování jiných postav není v bojovkách žádnou novinku, a zrovna série Soul Calibur s tím má dlouholeté zkušenosti. V předchozích dílech série rozšířil řady tradičních postav třeba Darth Vader, Yoda, Ezio, Link, Kratos, Devil Jin a další více či méně známé postavy.

Soul Calibur VI vyjde ještě letos, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Soul Calibur VI zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články