Rainbow Six Siege slaví 25 milionů hráčů vydáním DLC Operation White Noise
zdroj: tisková zpráva

Rainbow Six Siege slaví 25 milionů hráčů vydáním DLC Operation White Noise

6. 12. 2017 13:11 | Preview | autor: Adam Homola |

Hráči týmové akce Rainbow Six Siege mohou s updaty počítat minimálně další rok a jejich počet neustále roste. Nedávno hra přesáhla milník 25 milionů registrovaných hráčů, kteří se mohou pustit do nového DLC Operation White Noise.

DLC do hry přidává tři operátory a jednu mapu, plus hromadu menších úprav a vylepšení. Nová mapa Tower, zasazená do Mok Myeok Tower v Soulu, je v tuto chvíli dostupná pro všechny majitele hry, zatímco noví operátoři jsou k mání zatím jen pro majitele season passu. Ti k nim mají vždy sedmidenní předností přístup, zatímco ostatní hráči si je poté mohou odemknout skrze Renown nebo R6 Credits.

Operátoři Dokkaebi a Vigil jsou z jihokorejského 707th Special Mission Battalion, zatímco třetí nováček, Zofia reprezentuje polský GROM CTU. Každý nový operátor jinak vypadá, ale má také své unikátní zbraně. Dokkaebi má jako primární zbraně Mk 14EBR a BOSG. 12.2 a může se ohánět unikátní schopností Logic Bomb. S její pomocí umí hacknout nepřátelské PDA a odhalit tak jejich polohu.

zdroj: Vlastní

Primárními zbraněmi Vigila jsou K1A a BOSG. 12.2 a jeho unikátní schopností je Electronic Rendering Cloak (ERC-7), díky které ho jen tak nespatříte. Zofia Bosak je takovým menším opakem kradmého Vigila. Jejími hlavními zbraněmi jsou LMG-E a M762 a její unikátní „schopností“ je dvouhlavňový granátomet KS79 LIFELINE, se kterým boří Zofia zdi jako buldozer.

Update Operation White Noise ladí některé herní mechanismy, opravuje bugy, řeší balanc apod. Na kompletní a docela dlouhý seznam hromady změn se můžete podívat na oficiálním webu hry. Ubisoft taky nedávno oznámil chystaný třetí rok obsahové podpory pro Siege, skládající se ze čtyř sezón, několika nových operátorů, map a updatů.

Nejnovější články