Retro mlátička Arthurian Legends pojme středověké souboje po svém
zdroj: tisková zpráva

Retro mlátička Arthurian Legends pojme středověké souboje po svém

10. 2. 2018 9:39 | Preview | autor: Adam Homola |

For Honor zvládla zpracovat středověké souboje velice slušně, jak se s nimi popasuje Kingdom Come: Deliverance uvidíme už za pár dnů a letos se přihlásí o slovo další kandidát. Arthurian Legends na věc půjde ale po svém. Nejen příjemně retro grafikou, která jako by vypadla z devadesátek, ale i souboji.

Ve své podstatě by mělo jít o hodně akční pobíhání po 2,5D mapě a zabíjení všeho co se hýbe. Země Albion je totiž plná monster, rytířů a jiných nepřátel, kteří se už na vaši návštěvu nemůžou dočkat. Vy je můžete pozdravit ručně pěstmi, nebo použít jednu z nabízených zbraní.

Těmi jsou například různé meče, sekery (ty lze i házet), nože, kuše, ale třeba i magické runy. Arthurian Legends bude rozdělena do celkem tří kapitol. V první Saxons & The Sorceress se podíváte do lesů, pevností, bažin a jednoho skrytého zámku.

zdroj: Archiv

V druhé kapitole Warlock’s Frozen Tower se vydáte do ledových jeskyní, temných hal a zamrzlých zámků. Ve třetí a poslední kapitole jménem The Dark Master se konečně vydáte na hřbitovy, do krypt, prozkoumáte zříceniny hradů, mauzolea i kaňony.

Všude na vás přitom mají čekat nejen zástupy nepřátel, ale také spousta skrytých věcí, magických předmětů, bossů i tajných úrovní. Vývojáři by chtěli pro Arthurian Legends spustit i betaverzi, jenže její přesné datum nám neprozrazuje ani přiložený trailer. Pokud se ale něco nepokazí, dočkáme se letos v létě.

Nejnovější články