Rocky slaví výročí filmu a narozeniny Creeda zdarma dostupnou hrou na iOS (a brzy i Android)
zdroj: tisková zpráva

Rocky slaví výročí filmu a narozeniny Creeda zdarma dostupnou hrou na iOS (a brzy i Android)

14. 1. 2017 14:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Apollo Creed, respektive herec Carl Weathers, slaví (dnes) 14. ledna 68. narozeniny a první film Rocky nedávno oslavil 40. výročí. Při té příležitosti se na iOS objevila bezplatná hra Rocky, snažící se kombinovat správu boxerů, jejich trénink, a nakonec i samotné souboje.

Souboje ovládáte skrze speciální lištu ve spodní části obrazovky, kdy v určité chvíli ťukáte na specifická políčka, a tím rozdáváte oponentovi rány. V Rocky můžete hrát za sedmatřicet boxerů, přičemž ti nejlepší z nich jsou samozřejmě známí z filmů.

V nabídce najdete Clubbera Langa, Ivana Draga, Apollo Creeda a samozřejmě také titulního Rocky Balbou. Vedle soubojů nabízí Rocky také tycoonovou vrstvu, kdy se o svého boxera staráte – chodíte s ním do tělocvičny, kde pod vedením starého známého Mickeyho Goldmilla trénujete.

zdroj: Archiv

Pravidelným tréninkem si zvyšujete statistiky, a pak se můžete vydat zpátky do ringu a pokusit se pokořit oponenta, který vám dělal potíže. Bojovat lze proti počítačem řízeným boxerům i proti hráčům v PvP nebo se jen oddávat tréninkovým minihrám a ladit si různé unikátní perky a statistiky.

Rocky je dostupný zdarma pro iPhone a iPad za tímto odkazem. Stallone a Weathers se mimochodem před pár dny sešli na pódiu Zlatých Glóbů, kde předávali cenu za nejlepší drama a na pár vteřin na prvního Rockyho zavzpomínali. Brzy by hra vyjít i ve verzi pro Android.

Nejnovější články