Rozšířený svět American Truck Simulatoru si nyní můžete vyzkoušet v betaverzi
zdroj: tisková zpráva

Rozšířený svět American Truck Simulatoru si nyní můžete vyzkoušet v betaverzi

16. 11. 2016 18:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Dříve oznámená ambiciózní snaha vývojářů z SCS Software rozšířit mapy American Truck Simulator se chýlí ke konci. Novou verzi herního světa totiž tvůrci vydali v rámci testování jako veřejnou otevřenou betaverzi, a tak si může každý z majitelů hry vyzkoušet větší silnice a více prostoru.

Nová mapa má své vydání teprve před sebou a logicky tedy není ještě hotová, ale všechny základní věci už prý betatest obsahuje. Nyní by tak vývojáři ocenili názory hráčů, které mohou posloužit pro případné změny a ladění posledních detailů před vydáním.

SCS Software na svém blogu také připomněli, že jejích cílem rozhodně nebylo přepracovat kompletně celý svět, pouze ho rozšířit. Od betatestu a následného vydání plné verze updatu byste tak neměli očekávat radikální změny celého prostředí. V praxi se tak „jenom“ změnilo měřítko z původního 1:35 na 1:20.

Díky tomu se do hry mohlo dostat víc silnic, křižovatek, víceúrovňových sjezdů a podobných věcí, na které dříve prostě nebylo místo. Vedle samotného rozšíření přibyly také některé nové šasi, předělané jsou vážící stanice a další drobnosti.

Kdybyste si chtěli otevřenou betu vyzkoušet, stačí jít do nastavení American Truck Simulatoru na Steamu a tam v záložce pro bety vybrat veřejnou betu 1.5. Mějte ale na paměti, že jde opravdu o betaverzi, tudíž by měla sloužit primárně k testování, nikoliv k regulérnímu hraní.

Nejnovější články