RPG Fable: The Lost Chapters
zdroj: tisková zpráva

RPG Fable: The Lost Chapters

6. 5. 2005 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fable: The Lost Chapters je PC verzí úspěšné xboxové RPG z dílny vývojářského studia Lionhead.

Vyjít má letos na podzim, ale do té doby je ještě relativně daleko, tak se nechte pozvat alespoň do naší galerie, kde na vás čeká sada nových obrázků. Podle preview na stránkách GameSpotu vypadá PC verze lépe než ta z Xboxu, což se ovšem dalo očekávat. K jejímu ovládání budete potřebovat klávesnici a myš.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Fable vám tato hra stejně jako její konzolová příbuzná dá možnost vytvořit a od dětství po stáří vést hrdinu schopného bojovat s mečem, lukem, anebo kouzly, případně nějakou kombinací toho všeho. Zda je slovo "hrdina" na místě, anebo úplně mimo mísu, bude záležet na vás. Sami budete moci rozhodnout o jeho morální orientaci. PC verze hry celkem devět nových oblastí k prozkoumání, které budou jako stvořené pro postavičky vyšší úrovně. Také se budete moci vypravit na 16 nových výprav, z nichž pět je součástí hlavního příběhu. Ty další jsou nepovinné.

PC verze Fable ovšem nebude pouze o spoustě nových lokací a dalších přídavcích. Poskytne vám i mnohem více jiných vylepšení a zábavných prvků, například různé animace výrazu tváře, humorné animace pohybů jako hraní na imaginární kytary, tanec flamenga, aj. K dispozici budete mít také nový nástroj pro importování bitmap z vašeho počítače, které lze použít jako tetování na těle vaší postavičky. V neposlední řadě bude PC verze Fable zahrnovat rovněž nové zbraně, brnění a další příslušenství, stejně jako nová monstra.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články