Různé způsoby boje v Tom Clancy's EndWar
zdroj: tisková zpráva

Různé způsoby boje v Tom Clancy's EndWar

3. 12. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Upřesnění některých lokací a detaily o síťové hře i jejím nepřetržitém MP módu tzv. globální války. + 3 OBRÁZKY

Po nedávném bližším představení tří válčících stran z chystané RTS Tom Clancy's EndWar od UbiSoftu přinesl server TeamXbox čerstvé preview spolu s trojicí nových obrázků. Tamní redaktor blíže upřesnil některé lokace ze hry (bojištěm se stane newyorský přístav nebo hornatá španělská La Mancha) a byl zcela unešen možností ovládat hru hlasem, která podle něj mnohokrát předčí Rainbow Six (více o tom v našem článku).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dozvěděli jsme se také podrobnosti k multiplayeru: v módu Annihiliation začnete s velkou armádou a vaším cílem bude jen rozdrtit protivníka, v Conquest naopak budete zpočátku ovládat malou skupinku, s níž vám nezbude než postupně obsazovat sila, zbrojnice a další taktické body na mapě. S každou zabranou budovou pak získáte Reinforcement Points, kterých bude možné použít k přivolání posil nebo vylepšení zbrojního arzenálu formou jednoho z více než 300 upgradů.

Obrovský a nepřetržitý válečný konflikt v tzv. globálním módu síťové hry jsme vám již představili v našich dojmech z UbiDays. Podle nových informací však bude hra brát v potaz každý zápas a promítat jeho výsledek do celkového stavu války: pokud bude např. v jednu chvíli probíhat 10 000 střetů v New Yorku a Američané jich sedm tisíc vyhrají, připadne město jim a ti ho budou muset v dalších střetech bránit. Stejně tak se každých 24 hodin posune fronta: válka bude na Xbox Live zkrátka probíhat jako opravdová. Ve hře mimochodem nebude chybět ani možnost uložit si průběh jednotlivých zápasů nebo spojit síly se skutečnými hráči/počítačovou AI a hrát kooperativně.

Tom Clancy's EndWar vyjde na jaře pro X360 a PS3.
zdroj: TeamXbox

levis

Nejnovější články