S HW nároky Watch Dogs to tak žhavé nebude, nebyly finální
zdroj: tisková zpráva

S HW nároky Watch Dogs to tak žhavé nebude, nebyly finální

4. 10. 2013 13:41 | Preview | autor: Adam Homola |

Taky vás včera vyděsily poměrně drsné hardwarové nároky PC verze Watch Dogs? Neuplynul ani den a už je všechno jinak. Byť se informace včera objevila přímo na Uplay, Ubisoftí digitální distribuci, nebyla prý oficiální nebo finální. Je trochu divné, že na své vlastní digitální distribuci zveřejnila společnost nesprávné HW nároky, ale Ubisoftu se to nestalo poprvé. Na Twitteru pravost informací rozporoval technický ředitel hry a přislíbil, že skutečné HW nároky budou o něco lidštější.

Zveřejnění skutečných HW požadavků bychom se měli dočkat brzy, Sebastien Viard je na svém Twitteru neprozradil. Ale s příslibem nižších nároků si můžeme alespoň trochu oddechnout. Nakonec by to snad nemělo být tak hrozné. HW nároky jsou jedna věc a druhá věc je port samotný. Pokud ten bude zpackaný, tak nám můžou být nějaké vlídné nároky celkem buřt, a naopak. Doufejme, že to Ubi zvládne líp než tuhle komunikaci.

Na internetu se v minulých dnech objevily i hardwarové nároky pro PC verzi Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ale pozor, ty jsou oficiální ještě méně. Upozorňuje na ně sajta 3Djuegos.com, a přestože na nich možná něco pravdy bude, zatím je berte s velkou rezervou.

Minimální konfigurace:

- Operační systém Windows Vista SP1 nebo Windows 7 nebo Windows 8, ovšem s poznámkou, že oficiálně jsou podporovány jen 64 bitové verze operačních systémů.

- Procesor: Intel Core2Quad Q8400 2,6 GHz, nebo AMD Athlon II X4 640 2,6 GHz

- RAM: 2 GB pro všechny operační systémy

- Grafika: Nvidia GeForce GTX 260 nebo AMD Radeon HD 4870 (512 MB VRAM a s podporou Shader Model 4.0 nebo vyšší)

- HDD: 30 GB místa na disku

Doporučená konfigurace:

- Operační systémy Windows Vista SP2 nebo Windows 7 SP1 nebo Windows 8, opět s poznámkou o podpoře 64 bitových systémů

- Procesor: Intel Core i5 2400 2,5 GHz nebo AMD Phenom II x4 940 3,0 GHz nebo lepší

- RAM: 4 GB nebo víc

- Grafika: Nvidia GeForce GTX 470 nebo AMD Radeon HD 5850 (1024 VGAM s podporou Shader Model 5.0) nebo lepší. Některé notebookové verze grafických karet mohou fungovat, ale nejsou oficiálně podporovány.

Nejnovější články