S příchodem versus módu končí veškerá přátelství v Mario + Rabbids Kingdom Battle
zdroj: tisková zpráva

S příchodem versus módu končí veškerá přátelství v Mario + Rabbids Kingdom Battle

8. 12. 2017 11:36 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Vánoce jsou již po dlouhá léta obdobím, kdy se má člověk vrátit do vyhřátého rodinného kruhu, a pěkně všem rozmlátit nad cukrovím mlaskající ústa! Nebo alespoň takhle si to asi představují v Ubisoftu, když nám nějaké dva týdny před Štědrým dnem nadělují versus mód pro xcomáckou Mario + Rabbids Kingdom Battle úplně zdarma.

Musím uznat, že PvP je snad jediný prvek, který mi v Mario + Rabbids Kingdom Battle chybí. Obsáhlé příběhové kampani není co vytknout a lokální kooperaci pro dva jakbysmet. Zvlášť, když vám k jejímu hraní stačí dva ke konzoli přibalené joy-cony, kdy každý hráč hraje s jedním.

A stejné ovládání se týká i lokálního versus módu (hra neobsahuje online multiplayer). Konečně tak nemusíte se spoluhráčem kooperovat v dávání headshotů pomateným králíkům, ale můžete zjistit, kdo z vás je lepší taktik a stratég.

zdroj: Vlastní

V Ubisoftu si dali až překvapivou práci s free updatem, který nebyl dříve oznámen a dokonce ani nespadá do season passu. Je to zkrátka dárek pro všechny. Oba hráči si jednoduše zvolí tři postavy ze základní osmičky a u každé z nich si ještě vyberou z nabízených schopností.

Versus mód se dočkal i nových map (kvůli vyváženosti hry), které zásadním způsobem mění hratelnost. Po podlaze jsou rozmístěné vystřelovací plošinky, které na rozdíl od odrážení se od spoluhráčů můžete řetězit.

Zároveň jsou po úrovních roztroušené náhodné bonusy, které vám garantují například akci navíc, dvojnásobné zranění a další výhody. Ty si však před bitvou můžete vypnout, aby o výhře nerozhodla náhoda, ale čistě váš umění/neschopnost. Stejně tak lze nastavit časomíru nebo přidat omezovač počtu tahů. Jako dárek k Vánocům rozhodně dobré.

Ubisoft si u hráčů pěkně šplhá v posledních dnech. The Division dostala obří update, je k vyzkoušení zdarma a ke koupi ve slušné slevě, Assassin's Creed Origins se také rozrůstá a všichni jsme dostali zcela zdarma World in Conflict a za týden Assassin’s Creed IV: Black Flag. No, jen tak dál!

Nejnovější články