Samostatný datadisk Eisenwald: Blood of November nabízí vylepšený engine a novou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Samostatný datadisk Eisenwald: Blood of November nabízí vylepšený engine a novou kampaň

2. 11. 2016 13:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Strategické tahové RPG Eisenwald: Blood of November včera navázalo na původní Legends of Eisenwald. Hra vyšla na Steamu a GOG. Původní titul z loňského roku tak letos v listopadu rozšířil samostatně spustitelný datadisk, ke kterému předchozí hru nepotřebujete. Blood of November vás opět zavede do království Eisenwaldu, kde se o roli vévody přou dva šlechtici a jejich frakce.

Na straně jedné je to Eisig, na straně druhé Horn a zvítězit může jen jeden. Eisenwald: Blood of November staví na sandboxovém přístupu k hratelnosti, který si mohou hráči pamatovat z předchozí hry. Na rozdíl od ní tu ale tvůrci sází ještě více na náhodné události a experimentální systém úkolů, kdy se některé události mění na základě vašeho chování.

Z dalších novinek je potřeba zmínit vylepšený engine a tím pádem lepší grafiku, stejně jako vylepšený dynamický balanc armád. Vývojáři ze studia Aterdux Entertainment odhadují, že Eisenwald: Blood of November vám zabere něco mezi 6 – 10 hodinami čistého času.

zdroj: Archiv

Hru seženete na Steamu či GOG za 9 či 8 eur a podle prvních reakcí uživatelů to vypadá na docela povedený kousek. Kvalitní byla už i předchozí hra, která si loni odnesla z recenze sedmičku.

Nejnovější články