Sea of Thieves vypadá pořád výborně, ale termín vydání se opět posouvá
zdroj: tisková zpráva

Sea of Thieves vypadá pořád výborně, ale termín vydání se opět posouvá

12. 6. 2017 15:44 | Preview | autor: Adam Homola |

Multiplayerová akční adventura Sea of Thieves nemohla na letošní E3 chybět, stejně jako na předešlých dvou výstavách. Hra od Rare vypadá i přes kontinuální posuny data vydání pořád slibně, a tak je škoda, že se jí letos opět nedočkáme. Microsoft na své tiskové konferenci naštěstí neodbyl odklad pouhým renderovaným trailerem, ale naservíroval skoro desetiminutovou ukázku přímo ze hry.

V ní se můžete podívat na všechny hlavní části hry – prozkoumávání dříve neprobádaných ostrůvků, potopených lodí a jiných nebezpečných míst. Lootování, hledání pokladu a souboje na souši i na vodě. Právě finální souboj dvou lodí je stylovou, působivou a dostatečně dramatickou tečkou za jinak poklidným a skoro až veselým hledáním pokladu.

Tentokrát jsme také namísto nepřirozeného pokecu hráčů dostali naštěstí jen stylového vypravěče, jehož decentní vtípky a způsob komentování k tónu hry parádně sedí. Sea of Thieves může svým stylem humoru chvílemi připomínat i Monkey Island – třeba ve chvíli, kdy se jedna z postav nasouká do děla a nechá se přes rozbouřené moře vystřelit na nepřátelskou loď.

zdroj: Archiv

Dívat se na Sea of Thieves se mi ani po těch dvou letech neomrzelo, a pokud všechno klapne, na příští E3 bychom hru už snad vidět neměli. Minimálně ne ve stále rozpracovaném stavu. Aktuální odklad totiž nové dítko Rare posouvá z letošního roku na první měsíce roku příštího, kdy hra vyjde na Xbox One a PC s Windows 10.

Nejnovější články