Season Pass k Far Cry 4 pokračuje zběsilý únikem z vězení
zdroj: tisková zpráva

Season Pass k Far Cry 4 pokračuje zběsilý únikem z vězení

19. 12. 2014 17:20 | Preview | autor: Adam Homola |

O obsahu Season Passu Far Cry 4 jsme už jednou psali a mohli jste se podívat i na pěkný trailer. Ubisoft teď v rozjeté DLC "sezóně" pokračuje a láká hráče na nadcházející kousek s názvem Escape from Durgesh Prison. Toho bychom se měli dočkat 13. ledna 2015 na Xbox Live a PC a o den později, 14. ledna, na PlayStation Network. A jak už název napovídá, nepůjde o válení se na pláži s mojitem v ruce. Naopak. Budeme se snažit v horách utéct z věznice a aby to nebylo tak jednoduché, nebudeme mít u sebe žádné zbraně.

V Escape from Durgesh Prison se totiž známé firmy Ajay a Hurk probudí po zajetí ve věznici slečny Yumy. Ještě předtím jim ale strážci sebrali zbraně a mučili je. Vaším úkolem tak bude probojovat se skrze sérii výzev, najít zbraně a výbavu, odemknout si schopnosti a dostat se co nejrychleji na místo určení, kde už budete v bezpečí.

DLC lze hrát jak v singleplayeru, tak můžete k úprku z vězení přizvat kamarády a vzít nohy na ramena společně. Vedlejší úkoly vám bude po cestě zadávat samotný Pagan Min a při finálním střetu se postavíte tváří v tvář Yumaniným poskokům. Samotné DLC by vás podle tiskové zprávy Ubisoftu nemělo zrovna šetřit - jeho obtížnost spočívá mimo jiné i v tom, že pokud zemřete, je konec a začínáte zase od začátku. Tedy beze zbraní, ale s vědomostmi co kde je a jak celý postup vypadá.

Escape from Durgesh je součástí Season Passu, ale pokud vám zbývající obsah nevoní, můžete si ho zakoupit i samostatně. Připomeňme jen, že vedle útěku z věznice má Season Pass k Far Cry 4 ještě The Syringe, Hurk Deluxe Pack, Overrun a Valley of the Yetis. Vývojáři z aktuálního DLC vydali i dva nové obrázky, jeden najdete nahoře, druhý pak v galerii na kartě hry.

Nejnovější články