Season pass vám ve For Honor zajistí předběžný přístup k obsahu i větší přísun zkušeností
zdroj: tisková zpráva

Season pass vám ve For Honor zajistí předběžný přístup k obsahu i větší přísun zkušeností

5. 2. 2017 13:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Ubisoft počítá s tím, že se For Honor bude hrát i několik měsíců a let po vydání. Tvůrci tomu přizpůsobili své plány pro podporu hry po vydání. Jejich součástí je jak vydávání bezplatného obsahu pro všechny majitele hry, tak i season pass s exkluzivním obsahem a přednostním přístupem k věcem, kterých se poté dočkají i majitelé původní hry.

Do For Honor přibude po vydání šest nových hrdinů pro všechny hráče. Majitelé season passu se však dostanou ke každému ze šesti chystaných hrdinů o týden dříve. Společně se šesti novými hrdiny jde ruku v ruce také šest elitních obleků pro každého z nich.

V rámci season passu dostanete také třicetidenní status Champion, který zajistí vyšší přísun zkušeností a lootu. Součástí season passu je i Day One War Pack, ve kterém najdete jeden speciální slunečný efekt pro emoty pro všechny hrdiny, tři speciální rámy pro emblémy a tři krabice s dodatečnými věcmi.

Veškerý obsah season passu, vyjma zmíněných šesti hrdinů a jejich obleků, bude dostupný hned v den vydání hry, tedy 14. února. Nové hrdiny plánují tvůrci vydávat po dvou, vždy společně s novou sezónou režimu Faction War. Hráči, kteří season pass nemají, si budou moct nové hrdiny odemknout skrze surovinu Steel hned poté, co je vývojáři zpřístupní pro všechny.

zdroj: Archiv

Veškerý další dodatečný obsah bude po vydání hry dostupný zdarma pro všechny hráče: tedy různé nové mapy, módy atd. Držitelé season passu se k některým těmto věcem dostanou s přednostním přístupem, ovšem Ubisoft již nespecifikuje, s jakým předstihem, a k čemu přesně.

Zajímavé také je, že season pass jako takový se v tuto chvíli nedá nikde koupit. Ubisoft sice v tiskové zprávě mluví o jeho dostupnosti vedle standardní hry, ale momentálně ho pořídíte pouze zakoupením For Honor Gold Edition za 100 dolarů. Samostatnou dostupnost season passu vyvrací také produktová stránka na Microsoft Store, kde se píše že season pass je dostupný pouze jako součást bundlu, což znamená v rámci Gold Edition.

Nedávno se konala uzavřená beta For Honor, ze které jsme si odnesli pozitivní dojmy. O kvalitách multiplayerové části hry se ale budete moct již brzy přesvědčit sami – otevřená beta poběží od 9. do 12. února s tím, že plná verze hry vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 14. února.

Nejnovější články