Šestý datadisk The Sims 2: Bon Voyage
zdroj: tisková zpráva

Šestý datadisk The Sims 2: Bon Voyage

28. 5. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jelikož je Spore - coby příští blockbuster, do nějž se vkládají obrovské naděje i investice - odloženo až na příští jaro a když se jen za uplynulý rok prodalo neuvěřitelných 22 milionů her ze série The Sims (z toho 5,6 mil.

Pets), proč si ještě něco nevydělat dalším datadiskem pro druhý díl? Nápady na obměny hratelnosti sice docházejí, ale záchranou bude poslání Simů někam na cesty, což v tomto směru poskytne řadu nových možností a neokoukané prostředí. Tak nějak se asi v hlavě Electronic Arts zrodil šestý přídavek s názvem Bon Voyage (Štastnou cestu), který nechtěně vyzradily britské stránky vydavatele v polovině května a nyní byl oficiálně oznámen. Doprovodily to tři obrázky a zatím pouze stručný popisek, který citujeme níže (thx TheSims2.cz).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Vyjměte své simy z jejich každodenní rutiny a pošlete je daleko na vzrušující výlety do exotických krajů! Relaxujte na svěžím tropickém ostrově v luxusních apartmánech, kempujte s celou rodinou na vrcholcích hor nebo prozkoumejte kulturu dálného východu. Ralaxací a osvěžením získají vaši simové zkušenosti v nových aktivitách. Přeměňte je z nemotorných turistů na důvtipné mezinárodní cestovatele, naučte je novým zvyklostem zahrnující místní pozdravy, tance a další zajímavosti. Vraťte se zpátky domů jako cestovatelský znalec. Pošlete simy na výlet jejich života!... [více
Při dodržení standardního půlročního cyklu si The Sims 2: Bon Voyage pořídíte někdy po návratu z letní dovolené. Ještě předtím, už koncem června se objeví druhá samostatná "příběhová" hra The Sims Příběhy mazlíčků, představená na sadě premiérových screenshotů i traileru. A to raději ani nemluvíme o četných mini-addonech, jako je ten poslední H&M Móda (8. červen) se značkovým oblečením od tohoto pro vaše postavičky.

Perličkou na závěr budiž fakt, že autor celé série, designér Will Wright po vydání úvodního přídavku Livin' Large pro první The Sims nazval tyto addony pouze s novými předměty hloupým nápadem, který nebude nikdy fungovat. Do té doby totiž obvykle vznikaly jen datadisky s rozšířením stávajícího obsahu, které si koupilo pouhých 20-30% majitelů původní hry. Až pak EA pochopili, že do přídavků musí dát i nový zdrojový C++ kód pro nabídnutí nové hratelnosti. Což prý tehdy bylo velmi riskantní, ale právě to je důvodem, proč se odbyt takových "velkých" dodatků téměř vyrovná originálu.
zdroj: TheSims2.cz

jd

Nejnovější články