Šílenství utržené ze řetězu: Mad Max je venku s novým trailerem a obrázky
zdroj: tisková zpráva

Šílenství utržené ze řetězu: Mad Max je venku s novým trailerem a obrázky

1. 9. 2015 18:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Max Rockatansky má dobrý rok. Nejdřív ho v květnu vrátil na plátna kin Miller a teď ho v září dostali pánové a dámy z Avalanche Studios na počítače a konzole. Film se povedl, vydělal a hra Mad Max je podle prvních ohlasů také dobrá. O jejích kvalitách vám poreferujeme v recenzi tento týden, ale mezitím se můžete podívat na startovní trailer a sadu nových obrázků.

"V Avalanche Studios jsme velcí fanoušci Mad Maxe, a tak byl vývoj takové hry v otevřeném a brutálním světě opravdu něco pro nás. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak si hráči upraví své postavy a auta," napsal v tiskové zprávě spoluzakladatel Avalanche Christofer Sundberg.

zdroj: Archiv

Je jasné, že Avalanche, tvůrci série Just Cause, se mohli v Mad Max vyblbnout skoro stejně dobře, jako ve své vlastní sérii. Otevřený svět s velkou mírou destrukce vývojářům očividně svědčí a podle všeho si otevřené herní světy pochvalují i ve Warner Bros. Mad Max je totiž druhou velkou "filmovou" hrou, která se Warnerům povedla.

Pravda, Middle-Earth: Shadow of Mordor se filmové předlohy přesně nedržela, ale některé prvky si z nich půjčovala - občas až příliš nápadně. Například Gluma. Mad Max jde podobnou cestou - má svůj vlastní příběh, vlastní hlavu a své postavy. Pustina je ale stejná tak, jak ji známe z filmů, včetně sdílené vizuální stylizace s letošním snímkem.

Mad Max zdroj: tisková zpráva

Mad Max je počínaje dneškem dnem venku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. A pokud zrovna nejste v ČR, nebo máte VPNku či něco podobného, můžete si přímo na Steamu pořídit i všechny čtyři filmy.

Nejnovější články