Siouxové v Age of Empires III: The WarChiefs
zdroj: tisková zpráva

Siouxové v Age of Empires III: The WarChiefs

2. 5. 2006 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme vám před časem přinesli první podrobnější informace o obsahu nově připravovaného datadisku k úspěšné real-time strategii Age of Empires III, který nese podtitul The WarChiefs, dočetli jste se mj.

Age of Empires III: WarChiefs zdroj: tisková zpráva o tom, že jedním ze tří nových národů v něm reprezentovaných budou Irokézové. Díky společnosti Ensemble a magazínu Gamespot vám dnes můžeme prozradit, že dalším americkým domorodým národem, s nímž se ve hře setkáte, budou také Siouxové. A proč právě oni? Vývojáři prý potřebovali takový národ, který byl něčím výrazný a zaujímal dost velké území a Siouxové ovládali skutečně pořádný kus země. Dokonce větší, než kdokoliv z Evropy (kromě Ruska). Vedle toho měli dost spojenců, byli to zdatní válečníci a jejich historie rozhodně není nudná.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co se týče vlastností Siouxů, hráči prý mohou očekávat, že jejich jednotky budou rychlé, agresivní a houževnaté. S ohledem na evropské protivníky, jde o národ značně přizpůsobivý, pokud jde o nové technologie, tj. palné zbraně, ocel, apod. Jelikož každý národ má svého hrdinu, budou mít nějakého i Siuxové. Ačkoliv se o tom vývojáři zatím ještě nechtějí příliš šířit, prozradili, že významnou roli sehraje Šílený kůň. Jsou s ním totiž spjaty i některé slavné bitvy, jež budou součástí kampaně.

zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články