Skateboardová next-gen hra SKATE.
zdroj: tisková zpráva

Skateboardová next-gen hra SKATE.

19. 9. 2006 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V EA už se patrně nemohli dívat na řádění Tonyho Hawka a úspěchy konkurenční firmy Activision, pročež na rok 2007 ohlásili vlastní skateboardingový titul nazvaný prostě SKATE, který je cílený na konzoli PS3 a dle dnešní tiskovky také na Xbox 360.

news zdroj: tisková zpráva SKATE nabídne výběr z nejméně 14 profesionálních sportovců, počítaje v to jména jako Danny Way či PJ Ladd, možnost vytvoření vlastní postavy, a údajně nejvíce autentický prožitek v rámci tohoto žánru. Vývoj přitom mají na starosti v EA Black Box ve Vancouveru, kde chystají prý velice stylový, současně kreativní, ale také zábavný titul, u něhož nehrozí dlouhé hodiny pilování a učení se skejťáckému "řemeslu".

Můžeme se těšit na inovativní ovládání využívající obou analogových páček next-gen padů, takže kupř. v závislosti na vaší rychlosti a úhlu při sjíždění nějaké ostré hrany bude každý "grind" trochu odlišný - na vině má být pokrokový fyzikální engine a realistické animace, díky čemuž budou vaše triky svým způsobem pokaždé originální. Tedy už žádná tlačítková komba, ve SKATE budete hrát, jako kdybyste sami stáli na prkně s kolečky. O ještě lepší prožitek se má postarat kamerový systém a město, resp. okolní prostředí, které má nějakým způsobem reagovat na váš jízdní projev. Nicméně v rámci zdejšího univerza budete moci zamířit také do online světa, kde je jedním z mnoha módů nějaký Crew. Plánuje se podpora 1080p a jelikož je to EA, patrně si užijeme i povedeného soundtracku.

zdroj: PR

mart

Nejnovější články