Skvělá plošinovka Stealth Inc. 2 vyjde na PC a konzolích už v dubnu
zdroj: tisková zpráva

Skvělá plošinovka Stealth Inc. 2 vyjde na PC a konzolích už v dubnu

28. 3. 2015 12:16 | Preview | autor: Adam Homola |

Oznámení a vydání plošinovky Stealth Inc. 2 pouze pro Wii U bylo, vzhledem ke kvalitám jedničky, rozhodně zklamání. Několik měsíců na to ale naštěstí tvůrci potvrdili, že se hry dočkáme i na jiných platformách, jen to holt bude chvíli trvat. A ta chvíle už uběhla, takže na PC, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3 a PlayStation 4 vyjde hra už na začátku dubna.

Nejdříve vyjde Stealth Inc. 2 na Xbox One v pátek, 3. dubna. Následovat bude vydání PC verze 7. dubna na Humble Store a o den později 8. dubna vyjde hra pro PS4, PS3 a PSV. Hra vás vyjde na 15 euro, přičemž verze pro PlayStation platformy bude podporovat Cross Buy - stačí koupit jednou a máte možnost hru hrát všech třech platformách od Sony.

Pro majitele PC a PlayStation strojů je též připravena speciální akce, kdy si mohou koupit Stealth Inc.: Ultimate-est Edition za 17 eur. V téhle speciální edici je k nalezení Stealth Inc. 2, Stealth Inc., Stealth Bastard plus veškeré dostupné DLC.

Jde o ideální nabídku pro ty, kteří mají zájem o celou Stealth sérii, ale zatím se k ní nedostali. Série totiž původně začínala na PC jako freewarovka vytvořená v GameMaker Studiu. Od vydání v roce 2011 se jí ale na PC, PlayStation, iOS a Wii U prodalo přes půl milionu kusů.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články