Slyšíte exploze desítek tanků? World of Tanks se rozroste o obří bitvy a čínské stíhače
zdroj: tisková zpráva

Slyšíte exploze desítek tanků? World of Tanks se rozroste o obří bitvy a čínské stíhače

31. 8. 2017 10:16 | Preview | autor: Patrik Hajda |

World of Tanks se ke konci prázdnin pořádně rozrůstá. Před týdnem v konzolové verzi vyšly příběhové kampaně a dnes se zase myslelo na klasickou online stránku hry. Povozíte se v nových čínských stíhačích a zažijete opravdu rozsáhlé bitvy.

Hráči po tom na fórech volali tak dlouho, až se konečně dočkali. Zapomeňte na již dávno ohrané bitvy třiceti tanků. V novém módu velkých bitev mají totiž po třiceti strojích obě zúčastněné strany a na bojišti se tedy prohání šedesát hráčů.

Asi si umíte představit, že na současných mapách by to byl dost chaos, proto jde s velkými bitvami ruku v ruce nová mapa Nebelburg. Mapa se rozprostírá na ploše téměř 2 kilometrů čtverečních a je tedy dvakrát větší než běžné mapy. Velké bitvy jsou navíc určené jen a pouze pro tanky desáté úrovně, které se při startu rozprostřou kolem tří pozic namísto klasických dvou a doprovázet je mohou maximálně čtyři dělostřelectva.

zdroj: Archiv

Velké bitvy se díky updatu stanou i dobrým zdrojem bonů – měny, kterou šlo do teď získávat pouze v hodnocených bitvách. Nově je totiž získáte ve všech bitvách odehraných za tanky desáté úrovně. Počet získaných bonů se odvíjí od výše obdržených zkušeností a slouží k nákupu speciální, jinak nezískatelné výbavy.

Mezi další novinky updatu 9.20 patří nová větev devíti čínských stíhačů, které pokrývají všechny úrovně vyjma první. Na nižších úrovních vynikají dohlednou vzdáleností, zatímco vyšší úrovně se chlubí rychlostí střelby. Ještě se myslelo na některé starší stroje Japonska, Francie, USA a SSSR, které byly vybalancovány, aby odpovídaly současným standardů.

Zatímco čínská větev zas tolik povyku nevyvolá, velké bitvy by mohly být dobrým tahákem pro hráče, kteří už s World of Tanks skončili. Pokud se stanou populární, dají se v budoucích updatech očekávat nové obří mapy.

Nejnovější články