Sněhové vánice a jiné rozmary počasí si díky updatu užijete alespoň v Life is Feudal
zdroj: tisková zpráva

Sněhové vánice a jiné rozmary počasí si díky updatu užijete alespoň v Life is Feudal

30. 12. 2015 13:47 | Preview | autor: Adam Homola |

Simulátor středověku Life is Feudal: Your Own vyrostl s novým updatem do krásy, především co se prostředí týče. Jednou z hlavních novinek v updatu 1.0.2.3 je totiž velká změna systému počasí, konkrétně sněhu a deště, který má nyní vliv i na chování stromů a celkovou hratelnost. Každá sezóna má nyní ve hře svůj vlastní set různých typů počasí, a každý typ počasí má vliv na růst stromů, dobytka a hojnost sklizně na farmách.

Pokročilé efekty počasí jsou prý podle tvůrců náročné na výkon, slabší grafické karty by je tedy nemusely utáhnout. Naštěstí je můžete kdykoliv vypnout a zapnout v nastavení hry.

Z dalších změn v aktuálním updatu lze jmenovat například změnu systému sprintování ve stavu, kdy jste připraveni na souboj. V té chvíli je délka sprintu limitována a ve hře je i malý cooldown než vám vývojáři dovolí znova sprintovat. Proto byste měli zvážit, jestli se raději nevyplatí sprintovat jen chvilku a nárazově, třeba v rámci "úhybného" manévru. Ideálně byste už neměli sprint používat po celou dobu souboje, což má bitky činit taktičtější.

zdroj: Archiv

Tvůrci do Life is Feudal: Your Own přidali také nové animace pohybu s různými typy zbraní, které vychází z použití motion capture technologie, pasti pro velká zvířata, nové recepty a upravili balistiku pro zbraně na dálku. K tomu všemu připočtěte ještě spoustu úprav bugů a různých změn balancu.

Na kompletní seznam všech změn se můžete podívat na stránce hry na Steamu, zmíněné nové efekty počasí hezky prezentuje video někde okolo.

Nejnovější články