Stage Presence je jako Guitar Hero naruby, s možností sabotovat cizí koncert
zdroj: tisková zpráva

Stage Presence je jako Guitar Hero naruby, s možností sabotovat cizí koncert

22. 2. 2017 12:49 | Preview | autor: Adam Homola |

Stage Presence je taková punková verze Guitar Hero naruby. Vaše kapela by i chtěla zahrát nějakou písničku, jenže máte smůlu. Selže vám technika a funguje jen mikrofon. Od techniků uslyšíte jen stručné „zabav na chvíli dav lidí, než to opravíme“ a už je to jen na vás. Tisíce lidí zaplatili za koncert, technika nefunguje a vy tak máte jen pár minut předtím, než po vás začne rozzuřený dav něco házet.

Zabavit dav lidí může být bez problému, ale pokud se vám něco nepodaří, přestanou mít s vámi fanoušci trpělivost. To začne lehkými provokacemi a můžete to schytat flaškou plnou moči. Fanoušci vám také mohou svítit laserovým ukazovátkem do očí, střílet světlice, a nakonec se i měnit v démony.

Singleplayerová kampaň vás provede různými lokacemi – hrát budete ve strašidelné katedrále, nebo například na vybuchující základně na Měsíci. Zajímavě zní taky multiplayer. Překvapivě nebudete sdílet s kolegou pódium s tím, že byste se snad snažili zabavit fanoušky společně. Naopak.

zdroj: tisková zpráva

V multiplayeru se z vás stane obyčejný návštěvník koncertu v davu, zatímco jiný hráč je na pódiu. Vy mu můžete, jako správný fanoušek fandit a povzbuzovat ho, nebo ho naopak provokovat všemi výše zmíněnými možnostmi. Stage Presence má vedle integrace Twitche i podporu pro virtuální realitu: zahrajete si na HTC Vive, Oculus Rift i OSVR. K hraní ale VR headset nepotřebujete stačí vám klasický monitor.

Stage Presence vyjde už 28. února na PC, stránku hry najdete na Steamu pod tímto odkazem.

Nejnovější články