Star Trek: Bridge Crew můžete nově hrát i bez virtuální reality
zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Bridge Crew můžete nově hrát i bez virtuální reality

22. 12. 2017 13:50 | Preview | autor: Adam Homola |

Simulace můstku jedné z lodí Fedarace v předaleké galaxii Star Treku se nyní zbavuje velké koule u nohy, díky které se nemohla pořádně rozběhnout. Star Trek: Bridge Crew jste totiž mohli hrát pouze s příslušným headsetem pro virtuální realitu (PSVR, Oculus Rift, Vive), což jinak docela zajímavou hru omezovalo. Díky novému bezplatnému updatu tak můžete usednout na jednu z židlí vesmírné lodi i bez nutnosti nasazovat na hlavu VR headset.

Při hraní Star Trek: Bridge Crew bez VR tak můžete používat normálně klávesnici a myš, nebo gamepad a hra během párování hráčů navíc nerozlišuje, zda máte či nemáte na hlavě VR. Jednoduše tak můžete hrát bez VR s kamarádem, který VR má, jak oznámili tvůrci na Ubi blogu.

Vývojáři hru také aktualizovali o nové grafické vychytávky šité na míru právě pro běžný režim bez VR, kdy hra vypadá o něco lépe. Sice si je můžete pozapínat i ve VR, ale jak tvůrci upozorňují v přiloženém videu, měli byste mít připravený opravdu výkonný počítač.

zdroj: Archiv

Aktuální update přidává také rozšířenou podporu pro Windows Mixed Reality, tudíž hra nyní nabízí ještě více možností, jak se do hry zapojit. Star Trek: Bridge Crew je dostupná na PC a PlayStation 4 a v aktuálních vánočních slevách na Steamu i na Uplay ji ve chvíli psaní textu najdete o polovinu levněji, tedy za cca 640 Kč.

Nejnovější články