Starlink: Battle for Atlas kombinuje vesmírné bitvy s vyzbrojováním skutečného modelu lodi
zdroj: tisková zpráva

Starlink: Battle for Atlas kombinuje vesmírné bitvy s vyzbrojováním skutečného modelu lodi

13. 6. 2017 0:17 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Ubisoft na své E3 konferenci představil novou značku Starlink: Battle for Atlas, ve které se odehrává bitva lidí proti strojům o budoucnost hvězdného systému. To už tu, pravda, bylo na tisíce způsobů, ale kdy naposledy jste při hraní měli na ovladači připnutou maketu svého virtuálního korábu, podobně jako v Disney Inifinity 3.0?

Starlink: Battle for Atlas vám dá k dispozici celý hvězdný systém Atlas, po kterém můžete volně poletovat a zavítat na povrch jednotlivých unikátních planet. Na obou frontách vás čekají různé druhy nebezpečí, ať už se jedná o hlavní robotické záporáky, nebo pestrý život a ekosystém na povrchu planet.

Každé vaše rozhodnutí má mít silný dopad na celý Atlas. Nepřátelé budou adekvátně reagovat na vaše činy a oplácet vám stejnou měrou. Když si nedáte pozor a budete se chovat nezodpovědně, může se stát, že kontrolu nad Atlasem převezme plechový nepřítel a vaše snažení vyjde vniveč.

Asi nejzajímavějším prvkem Starlink je úprava plavidel. Nejenom že různí piloti disponují odlišnými schopnostmi, ale záleží i na zvoleném trupu lodi, jejích křídlech a zbraňových systémech. Různé komponenty půjdou nakupovat digitálně přímo ve hře, ale tahákem zde má být fyzická verze lodičky, kterou si jednoduše připnete na svůj herní ovladač.

Loď, která je připnutá na ovladači, se ihned zhmotní ve hře. I tyto modely mají vyměnitelné součástky, jejichž výměna se ve hře projeví v reálném čase. Zatímco ve vesmíru využijete dalekosáhlé lasery, po příletu na planetu bude dobré okamžitě nasadit střelné zbraně na blízko.

Kolik bude tahle sranda stát, si zatím nikdo netroufá odhadovat. Starlink: Battle for Atlas vyjde na všech třech hlavních konzolích PlayStation 4, Xbox One a Switch na podzim roku 2018.

Nejnovější články