Středověký souboj s morem The Black Death dostává svůj zatím největší update
zdroj: tisková zpráva

Středověký souboj s morem The Black Death dostává svůj zatím největší update

20. 10. 2017 12:22 | Preview | autor: Adam Homola |

Depresivní survival onlajnovka The Black Death je zatím pořád ještě v předběžném přístupu, ale stejně jako nedávno, i teď se posouvá blíž k vydání. Tentokrát za to může nový a dle slov tvůrců zatím největší update jménem Pestilence. V něm se vývojáři nebáli sáhnout na řadu klíčových herních mechanismů a pořádně je překopat.

Díky Pestilence se do světa Merica podíváte jako morový doktor s významným a extrémně náročným úkolem: najít lék na mor. Jak při svém hledání budete postupovat, je na vás. Můžete se pitvat v tělech domácích zvířat nebo mrtvých lidí a hledat to, co vám zajistí bohatství a ostatním život.

Jednou z velkých novinek updatu Pestilence je možnost přizpůsobovat svoji postavu měnícím se podmínkám herního světa za pomoci pestré škály schopností napříč různými autentickými profesemi. Konkrétně jde například o schopnosti týkající se vaření, lovení zvěře, kování zbraní, obdělávání půdy, soubojů apod.

zdroj: Archiv

Tvůrci zapracovali také na vzhledu a použitelnosti různých prvků uživatelského rozhraní, od inventáře až po úpravu domů. Potěší jistě také nový systém zadávání úkolů od vesničanů a spousta dalších menších i větších updatů a úprav.

The Black Death je na Steamu pořád ještě v předběžném přístupu, takže pokud toužíte po troše středověké depky, můžete si hru za 20 eur pořídit už teď. Plánované datum vydání ale zatím neexistuje ani přibližně. Víme ovšem alespoň to, že cena po vydání poskočí nahoru.

Nejnovější články