Synopse děje L.A. Noire
zdroj: tisková zpráva

Synopse děje L.A. Noire

17. 8. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Možná je to jedna scéna, možná trailer, ale určitě konečně něco z gangsterké akce od Rockstaru.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Gangsterská akce z třicátých let s příznačným názvem L.A. Noire začíná pomalu patřit do historie; od odhalení jejího prvního traileru to jsou letos tři roky, od té doby Rockstar mlčí a fanoušci se jen předhání v tom, kdo vymyslí lepší spekulaci na téma "vyjde hra jen na PC, exkluzivně pro Xbox 360 nebo výhradně přo PlayStation 3". Což by nám ovšem za zmínku pochopitelně nestálo.

Nejnověji se totiž někomu podařilo objevit animační web firmy TUI Studios, která zřejmě dostala od vývojářů z Team Bondi zakázku na vypracování a rozkreslení jedné scény do hry:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
jednotlivá pásma lze rozkliknutím zvětšit

Díky výsledným černobílým obrázkům, které mají tvořit synopsi děje a zároveň posloužit jako základ pro vizuální podobu hry (např. umístění kamer, fixaci postav v obraze atd), si tak lze alespoň představit, jak by to celé vypadalo v praxi. A mimochodem: daleko spíš než souvislou scénu to celé připomíná nesourodý sled záběrů, ideální třeba do traileru.

Hlavní hrdina nejprve čeká do auta, zatímco dívka na schodech vedle oázy něco bedlivě zkoumá. Další mafián pak někoho škrtí a o chvíli později si už po dobře odvedené práci zapaluje cigaretu v přítmí lamp.. je tu znovu ta dívka; někdo se snaží zastavit rozjeté auto, stoupá si mu do cesty a střílí. Pak ještě jednou a na závěr snad návštěva u detektiva v kanceláři.

Nebo je to celé jinak? A spatří vůbec L.A. Noire někdy světlo světa? Svěřte se nám v diskusním fóru pod článkem - více o hře v předešlém zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
LA Noire: město plné osobností  [21.3.2008 10:10 - levis]
Další střípky o LA Noire od Rockstaru  [8.10.2007 21:21 - levis]
Rockstar Games představila LA Noire  [26.9.2006 12:12 - korgull]
zdroj: Tui Studios

levis

Nejnovější články