Tankovou akci Armored Warfare si může po dva dny zahrát úplně každý
zdroj: tisková zpráva

Tankovou akci Armored Warfare si může po dva dny zahrát úplně každý

23. 9. 2015 11:33 | Preview | autor: Adam Homola |

Armored Warfare je už nějakou dobu dostupná v programu early access přímo na stránkách hry, ale zatím si tankovou akci zahrajete, jen když si koupíte Founder's Pack. Na dva dny se to však nyní změní, jelikož Obsidian a My.com chtějí před spuštěním otevřené bety pořádně otestovat servery. Veřejně přístupný test začíná zítra a končí pozítří, takže pokud vás lákají moderní tanky, měli byste nejpozději zítra sledovat oficiální web hry a stáhnout si bezplatně herního klienta.

Do veřejného testu se mohou zapojit všichni, aby servery dostaly pořádně zabrat. Nejde tedy o zamaskované "demo", ale o regulérní test serverů, které potřebují vývojáři ještě před spuštěním otevřené bety důkladně proklepnout. Cílem je zatížit servery na maximum, proto už teď raději upozorňují na fronty, občasvysokou latenci, horší stabilitu a obzvláště vysokou latenci pro všechny hráče kteří nejsou z Evropy (testovací server je právě v Evropě). Všechny tyto serverové neduhy chtějí vývojáři vyvolat, aby mohli pod nárazovým náporem otestovat infrastrukturu a připravit se tak na start otevřené bety.

Pokud Armored Warfare už nějakou dobu hrajete v rámci early access programu, můžete se těšit na novou PvP mapu, nové PvE mise a další aktualizace i opravy bugů, které tvůrci vydají společně s veřejným testem. Váš progres z early accessu se navíc do veřejného testu přenese, takže nebudete začínat na zelené louce. A je též třeba upozornit, že nebude během stress testu možné zakoupit žádné zlato. 

Armored Warfare zdroj: tisková zpráva

Pokud se chcete testu účastnit, sledujte oficiální web a po zveřejnění speciální odkazu pro stažení stačí hru nainstalovat a během čtvrtku a pátku dát serverům co proto. Pak sami uvidíte, jestli má Armored Warfare šanci postavit se World of Tanks...

Nejnovější články