Team Fortress 2 slaví 10. výročí pekelnou džunglí a aktualizací Pyro
zdroj: tisková zpráva

Team Fortress 2 slaví 10. výročí pekelnou džunglí a aktualizací Pyro

21. 10. 2017 12:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Team Fortress 2 slaví desáté výročí a jestli jste si mysleli, že vývojáři na tuhle týmovou střílečku zapomněli, tak se mýlíte. Ve Valve se sice do nových her nijak zvlášť nehrnou, ale občas se připomenou větším či menším updatem pro jednu ze svých vydaných „dvojek“. Update Jungle Inferno patří k těm větším, které se kdy do TF2 dostaly, a tak tu vedle spousty informací máme i nový filmeček.

Jungle Inferno přidává především novou mapu Mercenary Park. Ten je zasazený do džungle, kde je něco jako parodie na Jurský Park, jen tam místo dinosaurů pobíhá Yeti. To už ostatně uvidíte v přiloženém filmečku, kde se to odkazy na filmy i hry jenom hemží.

V praxi pak půjde o mapu se třemi kontrolními body, o které se budete s nepřátelským týmem přetahovat. Mercenary Park mají na svědomí přímo vývojáři z Valve, ale aby toho nebylo málo, přidává Jungle Inferno dalších pět map. Ty jsou sice také zasazeny do džungle, ale už s nimi nemá Valve nic moc společného – vytvořila je totiž komunita hráčů.

zdroj: Archiv

Do Jungle Inferno si můžete zakoupit i Campaign Pass, díky kterému získáte okamžitý přístup k šestatřiceti unikátním kontraktům. Ty si můžete nově zahrát vaším tempem a na vaší úrovni schopností, protože na rozdíl od předchozích kampaní nemusíte čekat na dostupnost nových kontraktů. Všechny jsou totiž k dispozici ihned, a to včetně všech jejich úkolů.

Jak už bylo řečeno, součástí Jungle Inferno je i velký balík novinek pro Pyro a to včetně nových zbraní. Abyste se k nim ale dostali, musíte nejdřív splnit mise označené jako „pyroland“. V rámci pyrolandu najdete šest kontaktů, které sice nejsou součástí kampaně, ale jsou dostupné zdarma pro všechny majitele hry. Jen kvůli Pyro a jeho (jejím?) novinkám si Campaign Pass kupovat nemusíte.

Pyro se dočkal také spousty drobných úprav, změn balancu a animací, stejně jako ostatní postavy. Jungle Inferno totiž přidává spoustu kosmetických věcí, ladí balanc, hratelnost, uživatelské rozhraní, přidává nové předměty i zbraně. Ve Valve se jednoduše neflákali a dali si záležet. Ještě aby ne, kdy jim hra slaví desáté výročí. Chcete-li si projít desítky detailů a změn, navštivte oficiální stránku hry.

Nejnovější články