The Crew 2 nabídne stovky událostí a svobodu, o jaké se jedničce ani nesnilo
zdroj: tisková zpráva

The Crew 2 nabídne stovky událostí a svobodu, o jaké se jedničce ani nesnilo

19. 5. 2018 14:00 | Preview | autor: Adam Homola |

V březnu odložená, ale zanedlouho vycházející The Crew 2 bude mít docela prostý začátek. Vyberete si, jestli chcete hrát za pána nebo paní, a hned se ocitnete v Porsche GT3RS v ulicích New Yorku. Po chvíli ježdění vás hra posadí do člunu, jen abyste nakonec skončili v letadle nad Central Parkem, a nakonec u jedné ze čtyř hlavních Rodin.

Většinu závodních událostí pořádá ve světě The Crew 2 fiktivní výrobce kamer s názvem LIVE, a jakkoliv se část příběhu točí i kolem závodního byznysu, vy si můžete užívat arkádové závodění u jedné z Rodin. Ty jsou celkem čtyři a tvoří základní páteř a strukturu celé hry.

Krátce po dokončení prvního závodu v New Yorku si vás Rodiny všimnou a dají vám nabídku, kterou nebudete chtít odmítnout. Vy si můžete vybrat, koho chcete, a to podle toho, jak se vám chce zrovna hrát. k Rodině navíc nejste po celou dobu hry vázaní, kdykoliv můžete plnit závody i pro někoho jiného a postupovat tak na více frontách najednou.

Rodiny jsou celkem čtyři, a to Street Racers, Off-roaders, Pro Racers a Freestylers. Na začátku hry vám vybraná Rodina půjčí první vozidlo a postaví vás před první zkoušku. Pokud v ní uspějete, otevřou se vám dveře směrem k disciplínám, turnajům a závodům, na které byste se bez úvodní zkoušky nedostali.

Disciplíny jednotlivých Rodin odráží jejich styl, tudíž v rámci Street Racers najdete Drift, Drag, Street Races a Hyper Car. U Freestylers zase můžete očekávat Aerobatics, Jetsprint a Monster Truck. Pro Racing nabízí Power Boat, Touring Car, Alpha GP a Air Races. Poslední Off-roaders se specializují na Rally Raid, Rally Cross a Motorcross.

zdroj: Archiv

Každá z rodin má svůj vlastní příběh, přístup k závodům, hlas na vysílačce, co vám bude během závodů kecat do řízení, a nechybí ani filmečky. Ty by vás ale podle vývojářů neměly rušit – zatím můžeme jen odhadovat, co to přesně znamená, nicméně tvůrci v přiloženém videu potvrzují, že The Crew 2 nebude klasická příběhová závodní hra. Křečovité a nepovedené snahy série Need for Speed o příběh tak tentokrát nečekejte.

Zato se můžete těšit na obří mapu plnou ikonek. The Crew 2 na vás postupem hraní vychrlí přes 130 hlavních událostí a přes 140 menších výzev, jak prozradili tvůrci na webu Ubisoftu. S jejich pomocí si budete zvyšovat počet followerů suplujících klasické zkušenostní body.

Čím víc followerů máte, tím víc závodů se vám zpřístupní. Followery získáváte ale také během volné jízdy po světě, tedy pokud nebudete ignorovat skokánky, drifty, vyhýbání se protijedoucím vozidlům a další podobné parádičky. Čím riskantnější jízda, tím víc followerů.

zdroj: Archiv

Z různých příběhových událostí a vedlejších výzev budete navíc získávat ještě loot – součástky, kterými si vylepšujete vozidla. V neposlední řadě budou přítomné i klasické peníze, za které si budete moct vozidla kupovat. Různých aut, člunů a letadel je ve hře mimochodem přes dvě stovky.

Chybět nemá ani foto mód, kdy budete moct sdílet snímky přímo ze hry rovnou na (reálné) sociální sítě. První The Crew se sice dostalo jen vlažného přijetí recenzentů a lehce nadprůměrných recenzí, ale hra na sebe nakonec nabalila přes 13 milionů hráčů.

The Crew 2 má ambice ještě větší a zatím vypadá popravdě dost sympaticky. Minimálně tak, jak mohla a možná i měla vypadat už první hra. Jak to celé dopadne uvidíme už 29. června, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články