The Outer Worlds vyjde už v říjnu a zahrajete si ho i přes Game Pass
zdroj: Foto: Tisková zpráva Private Division

The Outer Worlds vyjde už v říjnu a zahrajete si ho i přes Game Pass

10. 6. 2019 0:41 | Preview | autor: Adam Homola |

Mistři RPG se vrací. Vývojáři z Obsidian Entertainment se zase po nějaké době připomněli a na tiskové konferenci Microsoftu ukázali nový trailer na očekávané RPG The Outer Worlds. To vyjde už letos v říjnu a nabídne hromadu možností, jak se realizovat, respektive jak přistupovat k řešení problémů.

Budete moct všechny vystřílet, ze šlamastiky se vykecat, být hodný, zlý, nebo něco mezi. Na možnost volby klade nový trailer velký důraz a několikrát vám dá jasně najevo, že tady to bude opravdu na vás.

Nové záběry z hraní místy připomínají hodně sympatický mix různých prvků z BioShocku a Mass Effectu, se špetkou Fallout: New Vegas. The Outer Worlds ale přitom zvládá působit svěže, unikátně a rozhodně nevypadá jako laciná kopírka.

Hra vyjde 25. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, přičemž na PC se novinka Obsidianu objeví nejdřív na Epic Store, jen aby se v příštím roce dostala i na Steam. A stejně jako řada dalších dnes představených her na tiskovce Microsoftu bude i The Outer Worlds k mání ve službě Xbox Game Pass.

Za připomenutí stojí, že Obsidian už není nezávislým studiem, od minulého roku spadá pod Microsoft. Přesto vyjde The Outer Worlds i na PlayStation 4, neboť vydavatelem je v tomto případě Take-Two, respektive jejich label Private Division. Další hru od Obisidianu bych už ale na PlayStationu 4, nebo příští generaci PlayStationu, asi nečekal.

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články