Třináctý update přidává do The Secret World čerty, Vánoce a dárky
zdroj: tisková zpráva

Třináctý update přidává do The Secret World čerty, Vánoce a dárky

18. 12. 2015 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Onlineovka The Secret World od vývojářů z Funcomu se dočkala třináctého rozšíření s názvem Trail of Shadows a vzhledem k datu vydání se částečně točí kolem Vánoc a atmosféry svátků. Trail of Shadows přidává do hry několik nových misí a úkolů, ale například také dlouho očekávaný systém dárků.

Díky updatu můžete v The Secret World konečně někoho obdarovat předmětem přímo z herního obchodu, ale navíc do hry přibyl i Krampus - čistě náhodou krátce po premiéře stejnojmenného filmu.

Krampus je něco jako český čert a v The Secret World by si měl přijít pro ty, kteří zlobili. Na rozdíl od skutečnosti ale můžete ve hře skočit do speciálního portálu a dostat se skrze něj přímo do Nifheimu, kde svedete souboj se samotnou Hel.

zdroj: Archiv

Díky balíčkům Sack of Winter Cheer a Bag of Season's Revelry se dostanete ke spoustě předmětů a obleků s vánoční tématikou. Tvůrci upravili také systém PvP, ve kterém můžete nově změnit svoji bojovou roli i po připojení se do zápasu. Hra navíc nově náhodně vybírá mezi startovními zónami ve Stonehenge a El Dorado. V El Dorado se také změnily efekty relikvií, které jsou úplně opačné - pokud se nově k relikvii přiblížíte, jdou vaše statistiky dolů. Pokud ale relikvie máte u sebe, zvýší se vám damage. Kompletní seznam všech změn najdete na oficiálních fórech.

The Secret World zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články