Tvůrci Euro Truck Simulator pošlou hráče v American Truck Simulator do země truckerům zaslíbené
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Euro Truck Simulator pošlou hráče v American Truck Simulator do země truckerům zaslíbené

10. 8. 2015 17:29 | Preview | autor: Adam Homola |

Kam dál po Evropě? Čeští SCS Software mají jasno a na Asii volba nepadla. Po Evropě včetně Skandinávie si s tahači zajezdite v Americe v již dříve oznámeném a na Gamescomu prezentovaném titulu American Truck Simulator. Osedláte v něm legendární americké trucky a budete s nimi rozvážet různé typy nákladů po ikonických silnicích a městech USA.

Vzhledem k tomu, že série Truck Simulator stojí z velké části na známém prostředí, můžete se i tady těšit na Golden Gate Bridge nebo třeba Los Angeles. Notoricky známých měst, silnic a landmarků má být v American Truck Simulator hromada. Herní mechaniky stojí na základech z Euro Truck Simulator 2, jen je tvůrci rozšířili o nové funkce. O kvalitu ATS bychom se tak bát neměli, vývojáři vychází z osvědčeného konceptu.

American Truck Simulator využije i komunitní nadstavbu World of Trucks, která je ale plně volitelná a registrace do ní není povinná. Pokud se ale zaregistrujete, můžete sdílet obrázky s tisícovkami podobných nadšenců, můžete je likovat, diskutovat nad nimi a koukat se na ty nejlepší momentky od vývojářů. Také si lze přes WoT nahrát vlastního avatara a SPZtku s tím, že se chystají ještě další funkce.

zdroj: Cinemart

Kdy vyjde American Truck Simulator, zatím nevíme, byť první zmínky o hře jsou staré už dva roky. Vývojáři sice mají hru na Steamu, ale bez data vydání.

Každopádně, vedle videa z Gamescomu se můžete podívat ještě na upoutávku a v galerii pak najdete spoustu obrázků a renderů přímo ze hry.

Nejnovější články