Tvůrci série Runaway vydávají novou adventuru Yesterday Origins
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci série Runaway vydávají novou adventuru Yesterday Origins

9. 11. 2016 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Odborníci na adventury z Pendulo Studios vydávají svůj nový kousek Yesterday Origins. Hru najdete na PC a Macu od 11. listopadu s tím, že na PlayStation 4 a Xbox One se jejich nejnovější počin dostane ještě v průběhu tohoto měsíce. Ve hře se ujmete role Johna Yesterdaye, nesmrtelného hrdiny, který se po každé své smrti znovu oživí. Bohužel pro něj ale s kompletní ztrátou paměti a začíná tak pokaždé nanovo.

Všechno to začalo před pěti sty lety, kdy se mladý Yesterday dostal do vězení za čarodějnictví. Tam ho uvrhla španělská inkvizice, jenže z vězení se dostal a byl nucen podstoupit podivný alchymistický rituál. Právě ten z něj udělal nesmrtelného člověka s neustále se opakující ztrátou paměti.

Yesterday se tak společně se svou taktéž nesmrtelnou partnerkou Pauline Petit vydává na cestu za nalezením jednoho speciálního artefaktu. Věří totiž, že s jeho pomocí zabrání nepříjemným ztrátám paměti.

zdroj: Archiv

Od Yesterday Origins můžete čekat víceméně klasickou adventuru se spoustou puzzlů, zápletek, tajemných hádanek, 25 postavami a dalšími nezbytnými proprietami. Na produkci hry se podíleli i Microids, kteří mají na svědomí sérii Syberia.

Ani Pendulo Studios ale nejsou žádnými nováčky, ostatně mají za sebou Hollywood Monsters, sérii Runaway a třeba The Next Big Thing. Hru najdete na Steamu pod tímto odkazem a vyjde vás na 30 eur. V rozhodování zda do nové adventury jít či nejít by vám mohly pomoct i nedávno vydané dojmy z hraní od Petra Linharta.

Nejnovější články