Týmová strategie Total War: Arena zve všechny zájemce do otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

Týmová strategie Total War: Arena zve všechny zájemce do otevřené bety

24. 11. 2017 18:02 | Preview | autor: Adam Homola |

Týmová online strategie Total War: Arena je ve stavu uzavřené bety, ale na chvíli svá vrátka přeci jen pootevře. Pokud se totiž do hry zaregistrujete od dnešního dne nejpozději do 4. prosince, můžete si v tomto časovém období nejnovější díl strategické série zdarma vyzkoušet.

Total War: Arena je samozřejmě něco jiného než velké díly z hlavní série Total War. Po vydání bude nabízet týmovou free to play hru od Creative Assembly, kteří se tu soustředí na bitvy dvaceti hráčů rozdělených na dva týmy.

Právě mód 10v10 si můžete v otevřené betě vyzkoušet na vlastní kůži, a to bez jakýchkoliv omezení. K dispozici máte tři strany: Římany, barbary a Řeky. Pokud se do bety stihnete přihlásit do 4. prosince, dostanete navíc permanentní přístup k dalším fázím otevřené bety, a ještě nějaké bonusy ve formě prémiových jednotek.

Konkrétně jde o římskou kavalerii čtvrté třídy Bloodsworn, barbarskou jednotku s meči a řecké bojovníky s kopím Telesillas Argives. Total War: Arena ve svém aktuálním stavu už žádné základy nepřekopává a uzavřené i otevřené betatestování slouží spíše na menší ladění a úpravy herních mechanik. Přihlásit do bety se můžete na oficiálním webu hry.

Nejnovější články