Ubisoft chystá komediální seriál z prostředí fiktivního herního studia
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá komediální seriál z prostředí fiktivního herního studia

17. 6. 2019 15:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Microsoft měl na tiskovce Keanu Reevese, ale Ubisoft vytáhl z rukávu hned dva herce. Pro Ghost Recon Breakpoint to byl Jon Bernthal a Mythic Quest: Raven’s Banquet zastupoval Rob McElhenney. Že vám Mythic Quest nic neříká? Inu, ani nemůže, tahle hra totiž neexistuje. McElhenney přišel na pódium Ubisoftu proto, aby oznámil nový seriál točící se kolem fiktivní herní firmy vyvíjející vymyšlené MMO Mythic Quest.

Ve světě seriálu jde o zdaleka největší onlineovku na světě a její tvůrci teď mají těsně před vydáním prvního velkého datadisku jménem Raven’s Banquet. V podstatě tak půjde o komedii z pracovního prostředí, kde například redakci novin nebo běžný korporátní kancl vystřídá vývojářské studio.

Hlavní roli v Mythic Questu ztvární zmíněný McElhenney, který si zahraje osobitého kreativního ředitele Iana Grimma. Ten má velké vousy, ještě větší svaly a úplně největší ego. Vedle něj v seriálu hrají také F. Murray Abraham, Imani Hakim, David Hornsby, Danni Pudi, Ashly Burch, Charlotte Nicdao, Jessie Ennis a další.

Na tvorbě seriálu se společně s McElhenneym podílí i jeho kolegové ze seriálu It’s Always Sunny in Philadelphia, konkrétně Charlie Day, David Hornsby a Megan Ganz. Filmová a televizní divize Ubisoftu pomáhá s produkcí.

Kdy přesně bude Mythic Quest k mání, nevíme, McElhenney ani Ubisoft žádné datum premiéry prvního dílu neoznámili. Víme ale, že třeba příští měsíc se na tuhle novinku nepodíváme – Mythic Quest bude totiž dostupný exkluzivně na Apple TV+, která teď ještě neexistuje. Apple ji spustí až na podzim letošního roku.

Nejnovější články