Ubisoft rozšířil Breakpoint o první unikátní raid na sopečném ostrově
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft rozšířil Breakpoint o první unikátní raid na sopečném ostrově

29. 11. 2019 14:07 | Preview | autor: Adam Homola |

Ghost Recon Breakpoint právě rozšířil první raid jménem Project Titan (neplést se zrušeným MMO od Blizzardu). Jde o bezplatný update dostupný všem majitelům hry a mělo by jít o to nejtěžší, co je v celém Breakpointu k mání.

V Project Titan se vydáte na nový sopečný ostrov, kde se postavíte experimentálním dronů a zatím neviděné frakci Red Wolves. Abyste něco takového vůbec zvládli, musíte se dostatečně připravit. To v praxi znamená minimální úroveň výbavy 150, jinak vás na ostrov tvůrci ani nepustí. Ovšem pozor, doporučená úroveň je alespoň 250, tudíž nečekejte, že to na stopadesátce projedete jak nůž máslem. V tomhle případě budete tím máslem spíše vy.

Za náročnou práci s novými bossy budete ale taky bohatě odměněni. Vývojáři vám naloží celý ranec nových hraček i výstroje, s čímž se pak můžete vytahovat nejen na novém, ale i původním ostrově.

zdroj: Archiv

Project Titan má být sice náročný, ale jak už to tak u Ubisoft bývá, vydáním to nekončí. V příštím roce ho totiž tvůrci rozšíří hned o dva nové módy, které Titána roztáhnou oběma směry.

Jeden bude mnohem vstřícnější k novým a méně oddaným hráčům, celé to bude jednodušší a přístupnější, jenže taky s menšími odměnami. Druhý chystaný mód je pravým opakem: nekompromisní hardcore nářez co by měl provětrat kožich i těm nejzkušenějším Ghostům.

Breakpoint za hubičku

zdroj: Archiv

Zájemci o Breakpoint mají štěstí, protože Ubisoft se s načasováním prvního raidu trefil do Black Friday. Hru si tak můžete v tuto chvíli pořídit za polovinu, což je v přepočtu nějakých cca 750 kč. A to už jde.

Nebo si můžete předplatit Uplay+ (15 eur měsíčně) a zahrát si Breakpoint v rámci předplatného. Skrze Uplay+ se totiž dostanete k té nejlepší digitální verzi hry a Project Titan je toho samozřejmě taky součástí.

Budoucnost

Ghost Recon Breakpoint zdroj: tisková zpráva

Za připomenutí stojí, že Project Titan je jen začátek post-launchové podpory Breakpointu. Ten se v brzké době dočká ještě live eventu s Terminátorem a v příštím roce dostane další hromadu bezplatného obsahu, o kterém jsme psali tady.

Vedle toho všeho si tvůrci samozřejmě uvědomují všechny slabé stránky hry a hodlají na nich pořádně zamakat. Lehce nadprůměrné kvality hry tak bude Ubisoft pilovat k dokonalosti a ke spokojenosti hráčů do té doby, než z toho udělá pořádnou akční pecku.

Podporu vedení vývojáři mají, feedbacku dostali hromadu, tak teď už jen vyhrnout rukávy a začít opravovat. Breakpoint má příliš dobré jádro na to, aby ho nechal Ubisoft ležet ladem. Což naštěstí udělat nehodlá a nástupce Wildlands tak bude jen růst do krásy.

Nejnovější články