Ubisoft slaví první výročí Wildlands velkým updatem a slibuje další podporu hry
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft slaví první výročí Wildlands velkým updatem a slibuje další podporu hry

14. 3. 2018 9:37 | Preview | autor: Adam Homola |

Taktická akce Ghost Recon Wildlands slaví své první výročí posledním velkým updatem pro PvP mód Ghost War. Posledním ovšem pouze v rámci season passu a speciální passu pro Ghost War – Wildlands pořád ještě neřekla poslední slovo a aktuální nášup nových tříd, map a hromady drobností je jen předzvěstí dalších updatů.

Nový update nese název New Assignment a rozšiřuje hru na PC, PlayStation 4 a Xbox One už dnes, 14. března. Primárně jde sice o obsahový přídavek pro PvP mód Ghost War, ale svých menších aktualizací se dočkala i kampaň a tvůrci zapracovali i na odstranění další řady bugů. Nicméně hlavním tahákem New Assignment je trojice nových tříd právě do Ghost War.

Prvním nováčkem je Trapper vybavený poloautomatickou sniperkou a pasivní schopností pro označení padlých nepřátel. Právě systém smrti je podle mého názoru jedním z nejzajímavějších prvků Ghost War a Trapper s ním bude moct hezky zamávat. Padlí nepřátelé se mu totiž automaticky označí, on je může z dálky hlídat a zajistit, aby je nikdo z jejich stále přežívajících spoluhráčů jen tak neoživil.

zdroj: Cinemart

Šikovná je také jeho kouřová past, která nepřátele omráčí, a ještě jim způsobí menší poškození. Kouřovými granáty je vybaven i druhý nováček, Guerilla. Ten může kouřové granáty vyhazovat rovnou z drona a jednoduše je tak používat jak pro obranu, tak pro útok. V následném kouři navíc nelze označit hráče žádným způsobem.

Posledním členem do party je Stalker, suplující roli tichého snipera. Jejím největším trumfem je možnost označit nepřátele, aniž by se to oni sami dozvěděli, což z ní činí jednu z nejužitečnějších postav Ghost War. Díky speciální munici se navíc zvuk její střely nezobrazí na velké vzdálenosti tak jako u ostatních a na Stalkera si tak v ideální situaci jen tak nepřijdete.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdroj: tisková zpráva

S Trapperem, Guerilla a Stalkerem se tak celkový počet tříd v Ghost War zvýšil na osmnáct, ale své přídavky dostaly i mapy. Mód Extraction nyní rozšiřují dvě nové mapy Refinery a Cliffside a konečně přibyla také možnost hlasovat o příští mapě a módu.

Obě nové mapy a herní updaty jsou dostupné zadarmo a ihned pro všechny hráče Wildlands, zatímco trojici nových tříd si mohou se sedmidenním přednostním přístupem vyzkoušet nejdřív držitelé season passu a Ghost War passu. Všichni ostatní si je pak mohou odemknout skrze kredity.

Update New Assignment tak uzavírá veškerý oznámený a plánovaný obsah v rámci obou zmíněných passů, ale vývojáři jedním dechem dodávají, že se ani zdaleka nekončí. Příští dva updaty s pořadovými čísly 5 a 6 spojili tvůrci do jednoho velkého, který vyjde v dubnu a Wildlands budou žít aktivním životem i poté.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdroj: tisková zpráva

Ubisoft sice detaily nových obsahových updatů ještě neoznámil, ale pravděpodobně se pojede ve stylu Rainbow Six Siege, kde fungují season passy na jednotlivé roky.

Zatím víme jen to, že Ghost Recon Wildlands se dočká nového obsahu i v druhé polovině roku a že půjde mimo jiné o neustálé rozšiřování PvP módu Ghost War. Mezitím se můžete podívat na kompletní výpis všech změn, oprav a úprav New Assignment na oficiálním webu hry.

Nejnovější články