Ubisoft zveřejnil podrobnosti o veškerém dodatečném obsahu k Assassin’s Creed: Origins
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft zveřejnil podrobnosti o veškerém dodatečném obsahu k Assassin’s Creed: Origins

17. 1. 2018 11:20 | Preview | autor: Václav Pecháček |

Příběh egyptského policajta, soudce a kata Bayeka ještě zdaleka nedospěl ke svému mumifikovanému konci. Assassin’s Creed: Origins čeká v průběhu letošního roku celá série doplňků, a to jak těch placených, tak těch zdarma pro všechny majitele hry. Ubisoft se teď konečně pochlubil se svými kompletními plány, takže jestli vás zajímá, kdy a jak bude Assassin rozšířen, neváhejte a čtěte dál.

Vezmeme to pěkně chronologicky. Všechno vypukne už příští úterý, 23. ledna, kdy dorazí placené DLC jménem The Hidden Ones, které by si určitě užil například takový Obelix. Budete v něm totiž kosit Římany, kteří se nemoudře rozhodli okupovat Sinaj. Takže vás čeká nová oblast, maximální úroveň 45, legendární zbraně, oblečky atd. Pro majitele season passu bude DLC pochopitelně zdarma.

Assassin's Creed: Origins zdroj: tisková zpráva

20. února se pak můžete vypravit do muzea. Vyjde totiž očekávaný mód Discovery Tour, který do Egypta na rozdíl od Bayeka přinese mír a pokoj, protože zruší všechen boj a mise, takže se můžete bezstarostně procházet, kdekoli vás napadne. A kdybyste měli chuť na něco trošku ohraničenějšího a konkrétnějšího, můžete vyrazit na předem připravené prohlídky vyvinuté za pomoci historiků a egyptologů. Discovery Tour bude zdarma pro majitele základní hry a půjde zakoupit i samostatně, kdybyste toužili po vzdělání bez vraždení.

Assassin's Creed: Origins zdroj: tisková zpráva

Druhé velké DLC, The Curse of the Pharaohs, je v jistém smyslu pravý opak striktně historické Discovery Tour. Vyjde 6. března, a krom dalšího zvýšení úrovně (tentokrát na 55.), zbraní a obleků přinese do Origins slušnou dávku fantastična. Odehrává se v nové oblasti Údolí králů a města Théby, kde právě řádí nadpřirozený mor, a co je horší, staří faraoni vstávají z mrtvých. Vy je v tomhle mytologicky nabitém rozšíření musíte poslat zpátky do jejich luxusních hrobek.

Assassin's Creed: Origins zdroj: tisková zpráva

Season pass kromě obou příběhových DLC obsahuje ještě dva speciální balíčky brnění, zbraní i koní, ale ani bez něj nepřijdou hráči zkrátka. Tvůrci plánují přidávat pravidelné výzvy v podobě Trials of the Gods, v nichž se pokoušíte zničit obří verze egyptských bohů (pardon, “programových glitchů Animu”), a dostane se i na zbrusu nový quest, který poslouží jako most mezi událostmi základní hry a The Hidden Ones.

Nejnovější články