Update 2.4 nenechá na setech a legendárkách v Diablu III nit suchou
zdroj: tisková zpráva

Update 2.4 nenechá na setech a legendárkách v Diablu III nit suchou

21. 12. 2015 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

O patchi 2.4 pro Diablo III nepíšeme poprvé, ale Blizzard zveřejnil několik nových informací, které další update hry přinese, a dotkne se samotných předmětů - toho hlavního, co sérii pohání. Monstra a démony rubeme s vidinou získání lepších předmětů a patch 2.4 vylepší a předělá několik setů i spoustu legendárních zbraní.

Patch 2.4.0 je momentálně na PTR - veřejném testovacím serveru, tudíž na vydání nemusíte čekat a můžete se na všechny novinky podívat hned teď. Vzhledem k povaze PTR je ale nutné dodat, že zveřejněné úpravy nemusí být finální. Všechno se ještě testuje, a tak se může s některými drobnostmi ještě hýbat. K finální by ale PTR verze neměla mít daleko.

Hráči lačnící po nových předmětech mohou čekat především desítky nových legendárních zbraní, ale výraznou novinkou je také vylepšení, úpravy a rozšíření stávajících setů. Některé kousky, jako například Thorns of the Invoker nebo The Shadow's Mantle, tvůrci rozšíří ze čtyř kusů na šest.

zdroj: Archiv

Zato jiné sety, třeba Armor of Akkhan nebo Firebird's Finery, pro změnu trochu posílí. Spousta dalších setů si projde menšími úpravami a laděním hodnot, jiným přidají tvůrci do bonusů nějaký nový skill a další projdou kompletním redesignem. Změní se i odměny za sezóny včetně legendárek - nově už nebudete dostávat exkluzivní legendárky pro danou sezónu.

I přesto z budoucích sezón můžete odejít s plným inventářem bonusů a odměn - stávajících i nových. Na ukázku některých změn a statistik se můžete podívat na Battle.netu. Vedle výše zmíněného přidá patch 2.4 také fungl novou oblast a další hromadu obsahu. Vzhledem k testování patche na PTR bychom se měli jeho vydání pro verzi ostrou dočkat již brzy...

Nejnovější články