V akčním RPG Death’s Gambit bude cestou kupředu i smrt
zdroj: tisková zpráva

V akčním RPG Death’s Gambit bude cestou kupředu i smrt

19. 7. 2018 11:28 | Preview | autor: Adam Homola |

Slibně vypadající akční RPG Death’s Gambit vyjde 14. srpna, a byť je oznámené už řadu let, na Games vystrčí růžky jen tu a tam. Aktuálně vydané video je tak ideálním připomenutím toho, co se na nás za pár týdnů chystá. Především můžeme očekávat údajně rozsáhlou kampaň stojící a zároveň padající na hráčově smrti.

Umírat v Death’s Gambit sice nemusíte, ale pokud si budete chtít užít hru na sto procent, smrti se nevyhnete. Po zabití se vám totiž odemknou některé menší příběhové události a i část progrese, nicméně i tak nepůjde o povinnou součást herního zážitku.

Co už povinné na druhou stranu bude, jsou bossové. Ti jsou prakticky nesmrtelní, budou si vás pamatovat a budete se s nimi moct poprat vícekrát. Na druhé kolo totiž můžete vyzvat bosse vy, nebo vás klidně vyzve on.

zdroj: Archiv

Death’s Gambit ve svém nelineárním světě nabídne i drsnější verzi bossů s násobně těžší obtížností, ale zase s novými schopnostmi a mnohem zajímavějším lootem. Na všechny bossy i ostatní nepřátele se můžete pustit s jednou ze sedmi hratelných tříd, ovšem nepočítejte, že se od sebe budou lišit úplně ve všem.

Tvůrci upozorňují, že strom schopností bude pro všechny stejný a ve finále se bude pro každou třídu lišit jen jednou schopností navíc. Nakonec nebude chybět ani možnost zapnout New Game+, nebo třeba permadeath. Death’s Gambit vychází na PC a PlayStation 4 už 14. srpna.

Nejnovější články