V alpském open world dobrodružství odhalíte tajemství Raetikonu
zdroj: tisková zpráva

V alpském open world dobrodružství odhalíte tajemství Raetikonu

11. 4. 2014 17:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Zatímco zprávami o hrách, které jsou k dispozici v early access verzi, se to poslední měsíce jen hemží, zpráv o tom, že by se z early access nějaká hra dostala ven a regulérně vyšla, je podstatně méně. Jednou takovou je Secrets of Raetikon, jejíž rozpracovaná verze je na Steamu k dispozici už od ledna tohoto roku a verzi dokončenou vydají tvůrci z Broken Rules (And Yet It Moves, Chasing Aurora) už 17. dubna.

Příští týden sedmnáctého se Secrets of Raetikon objeví na Steamu, Humble Store, na Mac App Store a na Linuxu. Secrets of Raetikon je 2D hra s otevřeným světem, ve které můžete poletovat jako pták a vaším cílem je v prostředí Alp najít a zjistit tajemství Raetikonu.

Plná verze hry obsahuje i editor úrovní skrze který můžete vytvářet mody, nový obsah a podle slov tvůrců i nové hry, které pak lze distribuovat prostřednictvím Steam Workshop. Multiplayer ve hře není - otevřený svět plný divokých zvířat, podivných zařízení a puzzlů je jen váš.

zdroj: Archiv

“Chtěli jsme vytvořit hru s velkou znovuhratelností a proto stojí na umělé inteligenci a fyzice. Každé zvíře má své vlastní chování a všechna zvířata na sebe nějak reagují. Každičký keřík se dá vyrvat ze země, každá větev se dá zlomit. Hra je v podstatě příběhový sandbox v otevřeném světe. A máme tam i skrytý gravity gun,” píše se v tiskové zprávě. Další informace o hře najdete na homepage, určitě na Games.cz očekávejte recenzi.

Nejnovější články