V jednom z DLC pro Batman: Arkham Knight si zahrajete za Batgirl
zdroj: tisková zpráva

V jednom z DLC pro Batman: Arkham Knight si zahrajete za Batgirl

4. 5. 2015 13:58 | Preview | autor: Adam Homola |

Nezbytný season pass pro Batman: Arkham Night nevyjde hráče zrovna levně, ale o tom už psal před pár dny Petr. Podstatné ovšem je, že si díky novým informacím mohou zájemci udělat rámcový přehled o obsahu season passu - levný sice není, ale zas na hráčích obsahově nešetří. Jedním z hlavních taháků je určitě plnohodnotný datadisk, ve kterém si zahrajete za Batgirl, přičemž příběhově budou události datadisku předcházet dění v hlavní hře. Tím ovšem tvůrci z Rocksteady nekončí, protože při hře kočičí super-ženu zavedou hráče do zbrusu nových lokací - nehodlají tedy jen recyklovat obsah hlavní hry s drobným faceliftem.

Na konto informací o DLC s Batgirl už season pass vlastně zdá být docela dobrou investicí. Fandové netopýřího muže, kteří Batgirl zkrátka neuznávají, se ale v rámci návalu obsahu po vydání Arkham Knight rovněž dočkají svého, jak prozradili vývojáři na fórech vydavatele WB Games.

Právě pro ně je určena série The Season of Infamy, což jsou nové příběhové mise za Batmana. Postavíte se v nich proti legendárním záporákům, kteří se zrovna teď rozhodli spustit velkou invazi do Gotham City. The Season of Infamy má vedle příběhových misí nabídnout i nové herní prvky, logicky nové mise a zcela nové příběhy jednotlivých účastníků invaze.

Batgirl zdroj: tisková zpráva

Protipólem The Season of Infamy má být DLC s názvem Gotham City Stories. Namísto záporáků se tu ke slovu dostanou Batmanovi spojenci, jejichž ovládání se ujmete. Příběhově se bude Gotham City Stories odehrávat před i po událostech Batman: Arkham Knight.

Jednou z největších novinek Batman: Arkham Knight ale není nic jiného než ovladatelný Batmobil. I ten se dočká svého DLC s názvem Legendary Batmobiles with Themed Tracks. Znalci komiksů a nejen jich se tak mohou těšit na všemožné verze Batmobilu z celé 75 leté historie netopýřího muže. Každý vůz bude speciálně upravený tak, aby odpovídal své éře, a každý půjde řídit na všech dostupných tratích.

Poslední dva kousky DLC jsou víceméně tradiční a nepřekvapí asi nikoho - Crimefighter Challenge Maps je sbírka nových map plných výzev, zatímco pod Character Skins se skrývají nové oblečky pro Batmana, Robina, Nightwinga a Batgirl.

I když teď máte rozhodně lepší přehled o tom, co za svou investici do season passu dostanete, pořád nevíte všechno. Další detaily a informace o všech chystaných DLC tvůrci teprve chystají, takže výše uvedené můžeme brát jako malou ochutnávku. 2600 Kč za kompletního Batman: Arkham Knight je strašně moc, ale podle prvních informací tady potenciál pro velké a snad i povedené přídavky určitě je. Celá taškařice začne už 23. června, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články