V kariérním módu FIFA 16 čekejte předsezónní turnaje a realističtější přestupy
zdroj: tisková zpráva

V kariérním módu FIFA 16 čekejte předsezónní turnaje a realističtější přestupy

3. 9. 2015 10:20 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Jeden z největších rozdílů oproti loňskému ročníku y se v letošní Fifě měl nacházet ve vylepšení Career módu, který by měl být o krůček blíže reálné správě klubu. Co vše se v rámci novinek objeví vám představí video, jež najdete uvnitř článku. Kupříkladu tak přijde řada na tradiční předsezonní soustředění a turnaje. Před začátkem ročníku tak dostanete na výběr z tří možných turnajů (z celkových devíti) jež se konají po celém světě.

Účel je jasný – vyzkoušet nové hráče, různé typy rozestavení a případně si i vydělat peníze, které se vám připočtou k rozpočtu na daný rok. Dalším vylepšením je hráčský trénink. Každý týden vyberete pětici hráčů a jim přiřadíte sérii cviků, přičemž smyslem je vylepšení jejich atributů. Je jen na vás, zda budete chtít vylepšovat svou hvězdnou jedenáctku a nebo naopak raději budete po cvičišti honit své nadějné mladé hráče.

V kontextu sezóny bude hra a komentátoři lépe pracovat se statistikami. Jak grafika hry, tak i komentář třeba poznamená, jak to danému hráči střílí, třeba že váš klub má nejlepší obranu v lize apod. Mezi novinkami najdete i možnost podepisovat volné hráče mimo přestupové období, realističtější přestupové rozpočty, samotné přestupové částky a celkově by mělo být přestupoví okno více odpovídající realismu. FIFA 16 vyjde 25. září na PS4, PC a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články