V Lobotomy Corporation spravujete firmu, která dodává energii z monster
zdroj: tisková zpráva

V Lobotomy Corporation spravujete firmu, která dodává energii z monster

17. 4. 2018 15:01 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Na první pohled Fallout Shelter, na ten druhý už něco úplně jiného. I když i Lobotomy Corporation je svým způsobem také survival jedné pod zemí zakopané skupiny lidí. Ale zatímco ti z Falloutu neměli moc na výběr, Lobotomy Corporation je energetická společnost, kterou jste si založili zcela dobrovolně a při smyslech. Mozek vám vymyjí až stvoření, která si tam sami nataháte.

Pokud je to prospěšné lidstvu, můžeme to prodávat za nechutný balík peněz! Hamižní lidé zkrátka nemají žádné zábrany. Když tedy narazí na jinou formu života a zjistí, že se její „produkty“ dají použít jako nový zdroj energie, okamžitě se jim otočí oční bulvy stranou s dolarem dopředu.

Lobotomy Corporation si postupně budujete svůj vlastní podnik, který pravděpodobně porušuje úplně všechny předpisy. Začnete najmutím nebojácných zaměstnanců, kteří jsou ochotní starat se o děsivá monstra z jiných světů, udržovat jejich cely v bezvadné kondici a vydělávat vám zelené štěstí.

zdroj: Vlastní

Pak už jen stačí otevřít Pandořinu skříňku a vpustit do našeho světa různé monstrozity. A ano, všechno se to může velmi rychle pokazit. Instinkty tvorům velí utéct z vězení a zabít své utlačovatele, jakmile jim k tomu dáte příležitost.

Ale i v případě, že budete po této stránce bezpečnosti práce důslední, nemáte vyhráno. Některá monstra disponují nadpřirozenými schopnostmi. Mohou na dálku pomást vašeho zaměstnance, který začne útočit na své kolegy, čímž jim sníží morálku a tedy i kvalitu práce, což vyústí v opomenutí nutnosti zavírat cely a…

V takovém případě musíte okamžitě jednat. Pokusíte se příšeru zabít a riskovat při tom životy svých zaměstnanců, nebo uzavřete část zařízení a vyhodíte ho i s monstrem do vzduchu? Pořád lepší, než přijít o úplně celý podnik, co říkáte?

Lobotomy Corporation je v podstatě manažerský tycoon s příměsí lehkého rogueliku. A kromě vlastní správy továrny vás táhne kupředu i příběhem, kde na vás čekají různá důležitá i nedůležitá rozhodnutí. Hra má na Steamu vysoká hodnocení od tisíců hráčů, ke kterým se můžete přidat za 23 eur.

Nejnovější články